Ak Parti'de Erken Seçim Hazırlıkları Başladı

Ak Parti'de Erken Seçim Hazırlıkları Başladı

Ak Parti'de Erken Seçim Hazırlıkları Başladı

AK Parti Düzce il merkezinde bugün önemli ve kritik bir toplantı yapıldı. Toplantının konusu ve amacı seçim hazırlıkları oldu.

Düzce'deki toplantıya AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Bülent Yağmur, Seçim İşleri Karadeniz Bölge Uzmanı Salih Tombul ve Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkan Yardımcısı M. Emin Çağatay katıldı.

Genel merkez seçim işleri temsilcilerinin katıldığı toplantıda, Düzce teşkilatından AK Parti İl Başkanvekili Ersin Gökçe, İl Seçim İşleri Başkanı Buğra Alp Kocaman, Başkan Yardımcıları Erkan Öner ve Ömer Faruk Koç, İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanı Taner Süler, Kadın Kolları Başkanvekili Filiz Turna ve Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Mediha Görgöz hazır bulundu.

Toplantıda, önümüzdeki yıl yapılması beklenen seçimle ilgili değerlendirme ve istişarelerde bulunuldu.

Seçim işleri toplantısında Düzce teşkilatının seçime hazırlıklı olması, sandık görevlilerinin tamamlanması, boş olan sandıklara görevli atanması, seçim koordinasyonunun nasıl yapılacağı, kadın ve gençlik kollarının üstleneceği görevler gibi konular ele alındı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.