Özhaseki; “Gönül Belediyeciliği İçin İlk Adımı Düzce’de Atıyoruz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Düzce Belediye başkanı ziyaretinin ardından AK Parti Düzce İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada konuşma yapan Mehmet Özhaseki; “Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye’de AK Partili belediyeleri gezerek gönül belediyeciliği için yapılanları görecveğim. Ancak ilk adımı bakanlar kurulunda birlikte mesai yaptığım Dr. Faruk Özlü’nün yönettiği Düzce’den başlamayı uygun gördüm” dedi.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, incelemelerde bulunmak yenilenen ulaşım planının hizmete açmak için Düzce’ye geldi. Burada önce Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile bir araya gelen Özhaseki ardından Ak Parti İl Başkanlığı’na geçti. AK Parti İl Başkanlığı’na gelişinde İl Başkanı Mustafa Keskin, Merkez ilçe başkanı Hasan Şengül, Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan ile partililer tarafından karşılandı.

 Partide konuşma yapan Mehmet Özhaseki; Ak Parti belediyeciliği ile birlikte şehirlerin çehrelerinin değiştiğini belirterek; “AK Parti öncesinde belediyeler hizmet üretemezdi. Belediyelere hizmet için Ankara’dan destekte gelmezdi. Ben 1994 yılında belediye başkanı oldum. O günleri de halen hatırlarım. o günlerden bugünlere çok şeyler değişti. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Belediye Başkanı olması belediyelere Ankara’nın desteğinin artmasına neden oldu. Haliyle belediyelerimiz daha fazla hizmet üretmeye başladı. Sonrasında AK Parti belediyeleri hizmette yarışır duruma geldi. Yeni dönemde de gönül belediyeciliğini hayata geçirdik. Çünkü gönüllere girmek dünyanın en zor şeyidir. Bizler bunu yapmak için yola çıktık. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yeni dönemde gönül belediyeciliği için AK Partili belediyeleri dolaşarak yaptıkları çalışmaları değerlendireceğiz. Projelerine bakacak yapılabilirliklerini görecek yapabileceğimiz yardımları masaya yatıracağız. Bu çalışmaya da bakanlar kurulundan da arkadaşım olan Dr. Faruk Özlü’nün yönettiği Düzce ile başlıyoruz. Çalışmayı Cumhurbaşkanımız duyurduğunda Sayın Dr. Faruk Özlü, çalışmaya Düzce’den başlamamız konusunda bizi davet etti. Bizde davetini kırmayarak buraya geldik. Burada hem yapılanları değerlendirecek, neler yapılabileceğine bakacağız” dedi.     


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.