Akçakoca Belediyesinden Kadına Karşı Şiddete Hayır Etkinliği

Akçakoca Belediyesinden Kadına Karşı Şiddete Hayır Etkinliği

Akçakoca Belediyesinden Kadına Karşı Şiddete Hayır Etkinliği

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında Akçakoca Belediyesi tarafından bir dizi ziyaretler ve etkinlik gerçekleştirildi.


Akçakoca Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Derneği Gönüllü Koordinatörü Nursen Yanmaz tekstil fabrikalarına ziyarette bulundu ve  burada çalışan kadınlarla bir araya geldi. “Kadına El Kal – Ka – Maz !” sloganlı ve logolu  pastaları dağıttı. 


Ziyaret ettiği tekstil atölyelerinde  mevcut çalışanların birçoğunun kadın olduğuna dikkat çeken Nursen Yanmaz, yaşamın her alanında mücadeleye ortak olan, ekmeğini kazanan ve mücadele veren kadınları  kutladı ve 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününe ziyaretleriyle dikkat çektiklerini ifade etti.
Akçakoca Belediyesi kadın personeliyle bir araya gelen Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ve eşi Nursen Yanmaz’ın katılımlarıyla  belediyenin fuaye salonunda  “Akçakoca Belediyesi’nden Kadına Şiddete Hayır Etkinliği” düzenlendi ve açılan fotoğraf sergi salonu ziyaret edildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.