Anket Sonuçları Yanmaz'ı Üzdü

Anket Sonuçları Yanmaz'ı Üzdü

Akçakoca'da 5 yıl başarısız belediye başkanlığı yapan ve belediye mülklerini sudan ucuza satarak seçmenlerin tepkisini çeken Okan Yanmaz'n anketlerde geride aldığı ve CHP Adayı Fikret Albayrak'ın önde olduğu belirtiliyor.


Akçakoca'da seçim mücadelesi CHP adayı Fikret Albayrak, AK Parti Osman Cumhur  ve MHP'nin adayı mevcut Başkan Okan Yanmaz arasında sürüyor.


Yanmaz'ın başkanlıkta başarılı olamadığı, gerek vatandaşlar ve esnaflarla, gerekse resmi ve özel kurumlarla sorunlar yaşadığı , belediyenin borçlarının bu dönem iki kata yakın arttığı,Yanmaz'ın belediyeyi finansal açıdan çok kötü duruma düşürdüğü ve maaş ödeyemez duruma soktuğu belirtiliyor.


Her yağmurda su basan sokakları, temizlenemeyen plajı, mahallelerde oluşan çöp ve moloz yığınları, turizm kentine yakışmayan görüntüleri sebebiyle vatandaşın tepkisini çeken Yanmaz'ın, kendi yaptırdığı anketlerde de CHP Adayı Fikret Albayrak ve Ak Parti Osman Cumur'un gerisinde kaldığını gördüğü ve bu yüzden moralinin çok bozul olduğu iddia edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.