İyi Parti İktidar Gibi Çalışıyor

İyi Parti İktidar Gibi Çalışıyor

İyi Parti İktidar Gibi Çalışıyor

İYİ Parti Düzce Teşkilatları yapmış olduğu köy ve mahalle gezilerinde  kendisine iletilen talep ve ihtiyaçlarını yerine getirmeye devam ediyor. 


Bu çerçevede köylere ve mahallelere ulaşmaya ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecek olan İYİ Parti Düzce Teşkilatları bu sefer Boğaziçi Belde Belediyesine bağlı Şekerpınar Mahallesine ulaşarak talep edilen parke kilit taşı teslimatını gerçekleştirdi. 


Merkez ilçe başkanı Av. Hakan Deniz ve İl Başkan Yardımcısı Talib Çabukoğlu’nun yer aldığı teslimatta Konu ile alakalı açıklama yapan Merkez İlçe Başkanı Av.Hakan Deniz “Boğaziçi Belediyesi tarafından tarafımıza iletilen ihtiyaçlar ve eksiklikleri giderme adına hızlıca hareket ettik.

İlk olarak Şekerpınar Mahallesinde başladığımız bu desteğe teşkilatlar olarak tüm Düzce köy ve mahallelerinde yapmaya adım adım devam edeceğiz. Bizim muhalefet anlayışımız sadece eleştirmek değil hizmet üretmek ve kente katkı  vermektir” dedi.
 Şekerpınar muhtarı Yusuf Ali Yılmaz'a teslim edilen parke kilit taşların hayırlı olmasını dileyen İYİ Parti Düzce Teşkilatı akabinde bölgeden ayrıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
14.02.2022
16:00

yaptığı çalışmalarla örnek muhalefet siyasetine katkı yapan Düzce iyi parti teşkilatına yörede yaşayan bir vatandaş olarak teşekkür ederim. Allah razı osun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,51
karadenizli
13.02.2022
19:46

Milyonluk itfaiye jipine binen başkandan umudu kesmişler

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,72
kaygısız


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.