Kar Kalınlığı 30 Santimetreye Ulaştı

Kar Kalınlığı 30 Santimetreye Ulaştı

Bolu'da dün öğle saatlerinden itibaren etkisini sürdüren yoğun kar yağışı, şehir merkezini beyaz örtüyle kapladı. Kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı. Kent merkezinde kar sevinci yaşayan çocuklar parklarda doyasıya eğlendi.


Bolu dün öğle saatlerinde kar yağışı başladı. Akşam saatlerinde etkisini arttıran ve gece boyu devam eden kar yağışı şehir merkezini beyaz örtüyle kapladı. Kar yağışı sebebiyle şehir merkezinde birçok noktada kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı. Kar yağışının sevincini yaşayan çocuklar aileleri ile karda oynamanın tadını çıkardı. Beyaz örtüyle kaplanan şehir merkezi kartpostallık manzaralara sahne oldu. Kar yağışının Bolu'da pazartesi gününe kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
24.11.2024
14:25

Düzce tv bügün planlamış Düzcespor Düzce’nin markası binlerce taraftarı ilgilendiren bir haberi yapmamak düzcesporun maçı ne oldu oynanacakmı diye taraftarı bilgilendiren bir habercilik düzce tv yokmu yazık bu karda kışta bu maç için harekete geçen taraftarın haber hakkı yokmu yazık

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,43
Düzceli duyarlı vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.