Partinin Projeleri Değerlendirildi

Partinin Projeleri Değerlendirildi

Partinin Projeleri Değerlendirildi

Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Bölgesi İl Gençlik Kolları başkanları toplantısı Samsun İl örgütü ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda partinin yeni projeleri değerlendirildi. Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kılıç’ta toplatıya katıldı.

‘’Karadeniz’den umut ve cesaretle sesleniyoruz” diyen başkanlar, 2 gün süren toplantı için Samsun’da bir araya geldiler. Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kılıç’ta Düzce örgütünü temsilen toplantıda hazır bulundu.

İlk olarak görevi başında hayatını kaybeden Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Demir’i mezarı başında anan gençler, ardından Onur Anıtı’na giderek hep birlikte saygı duruşunda bulunup ve İstiklal Marşını okudular.

Samsun Atakum Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu, Kemal Zeybek ve CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel ile akşam yemeğinde bir araya gelen gençler, ülke gündemi ve yaşanan ekonomik kriz hakkında görüş alışverişinde bulundular. Buluşmanın 2. gününde ise Karadeniz örgütlerinde yapılan faaliyetlerin değerlendirmesi ve bundan sonraki süreçte hayata geçirilecek projelendirmeler masaya yatırıldı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.