Tuğba Özcan Tüm Mücadelemiz Çocuklarımız İçin

Tuğba Özcan Tüm Mücadelemiz Çocuklarımız İçin

Düzce Deva Partisi Kadın Politikalarından sorumlu başkanı Mehmet İbrahimoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Gündem programına konuk oldu.

Düzce Deva Partisi İl Başkan yardımsısı ve İl Kadın Politikaları Başkanı Tuğba Günaydın Özcan  kadınlar olarak rahat mısınız sorusuna malesef değiliz, ülkedede değiliz, Tüm Türkiye ortamında kadınlar için rahat bir ortam yok.Bunu sadece kadınlar için nitelendirmiyoruz ,çocuklar için de öyle ,erkekler için de öyle hayvanlarımız aslında tüm canlılarımız için de öyle ortak bir yaşamalanında rahatlık yok denecek kadar az durumda.

Bunlarla ilgi Deva Partisi olarak neler yapacağız halkımızı nasıl refaha kavuşturabiliriz bunlarla ilgili çalışmalar yapıyoruz.Bütün mücadelemiz çocuklarımız için eğer bu ülkeyi 20 yılda toparlayabilirsek bu ülkeyi gelecek nesle daha refah bir ülke bırakabiliriz.Onun için bu mücadeleyi veriyoruz.Umarım başarılı olabilirizi niyetimiz halis dedi.

Kadına şiddet konusunda ise kadın cinayetleri ile alakalı aslında topyekün bir mücadele gerekiyor.Tek başına mücadele yeterli değil.İnsani gözle bakmak lazım cinsel taciz mobbing kadınların öldürülmesi insanlığın en büyük sorunlarından birisi sorunun kökünine inmemiz gerekiyor.Eğitim promlemi ekonomik sorunlar öne çıkıyor.Aile içi şiddette ya ekonomik sorunlar çıkıyor yada eğitim seviyelerinin düşük olması çıkıyor.

Bir araştırmada Üniversite mezunlarının cinayet işleme olasığı daha az olduğu belirlenmişti.Aslında bunların hiç biri yeterli değil o erkekleri de kadınlar yetirtiriyor dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.