Ayşe Keşir ‘Taleplerin Takipçisi Olacağım’

Ayşe Keşir ‘Taleplerin Takipçisi Olacağım’

Ayşe Keşir ‘Taleplerin Takipçisi Olacağım’

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, ulaşım sorunu çözüme kavuşturulan Hacıaliler köyünü ziyaret etti. Köylülerin ihtiyaçlarını dinleyen Keşir ‘Taleplerin karşılanması noktasında konunun takipçisi olacağım” dedi.

? Ayşe Keşir Düzce ziyaretinde esnaf ile bir araya gelerek sohbet etti. Ayrıca, Şeref Ali Veli, tarafından kurulan mantar üretim tesisini inceledi.

ÇOCUKLARA HEDİYELER VERDİ

Ayşe Keşir bir gününü Düzce’ye ayırdı. Beyköy’de esnaflar ile buluşan ve sorunlarını dinleyen Keşir, yol üstünde rastladığı çocuklara hediyeler vermeyi de ihmal etmedi.

İHTİYAÇLAR NOT EDİLDİ

Ulaşım sorununun çözüme kavuşturulduğu Hacıaliler köyüne de bir ziyaret gerçekleştiren Keşir “Yol ve otobüs sorununu çözdüğümüz köyümüzde, Muhtarımız ve hemşehrilerimizle köyümüze yapabileceğimiz yeni katkıları görüştük. İhtiyaçları not ettik, takipte olacağım” dedi.

30 KÖYLÜSÜNE İSTİHDAM SAĞLADI

Ayşe Keşir, kurduğu mantar üretim tesisinde 30 köylüsünü istihdam eden Şeref Ali Veli ile de bir araya geldi. Tesiste inceleme yapan Keşir “Şeref Ali Veli, baba ocağından kopmadan köyüne yatırım yaparak deprem sonrası yaraları sarmak için kurduğu mantar üretim tesisiyle köyden 30 hemşerimize iş imkânı sağlamış.

Aylık 45-60 ton mantar üreterek, bölgenin en büyük üreticisi… Hemşerimize kolaylıklar dilerim” diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.