Özlü'den Akçakoca'ya 3 Otobüs

Özlü'den Akçakoca'ya 3 Otobüs

Özlü'den Akçakoca'ya 3 Otobüs

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, 3 adet otobüsü bir süreliğine kullanmak üzere Akçakocalıların hizmetine verdi. Otobüsler Cumartesi günü (bugün) hizmet vermeye başladı.

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’ye 3 adet otobüsü bir süreliğine kullanmak üzere Akçakocalıların hizmetine verdiği için teşekkür etti.

Fikret Albayrak, yaptığı açıklamada ;

“ Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'ye, belediye otobüslerimizin yetersizliği konusunda bilgi vermiştim. Kendisi, Akçakoca'mıza 8,5 metre uzunluğunda 3 adet otobüsü bir süreliğine kullanmak üzere hizmetimize gönderdi. Bu araçlar cumartesi günü Akçakoca'mıza hizmet vermeye başlayacak. Akçakoca halkı adına, kendisine bu nazik davranışı için gönülden teşekkür ederim.” dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
23.06.2024
18:37

Düzce halkına çok yetiyormuş gibi Akçakoca’ya mı ödünç vermiş önce kendi beldesine bir yetsin de insanların mağduriyetini gidersin yumurta kadar araba koyup insanları üst üste yolculuk yapmaya zorluyor işine çok iyi yapıyor evet en iyisini yapmış insanları yumurta gibi üst üste yolculuk yaptırarak

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Songül Albayrak


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.