Kervan Köprüsünde Kurnaz Sürücüler Trafiği Aksatıyor

Kervan Köprüsünde Kurnaz Sürücüler Trafiği Aksatıyor

Kervan Köprüsünde sağ şeritten gelerek ışıklara yaklaşında orta şeride geçmeye çalışan kurnaz sürücüler sebebiyle uzun kuyruklar oluşuyor.

Kervan köprüsünde, kurnaz şoförlerin yol açtığı riskli ve yoğun bir durum yaşanan trafik sorununu beraberinde getiriyor. Her gün binlerce aracın geçtiği bu köprüde, sağ şeritten ilerleyerek orta ve sol şeride geçmeye çalışan sürücüler, diğer araçların önünü keserek uzun kuyrukların oluşmasına sebep oluyor.

Özellikle ışıklara yaklaşınca orta şeride geçmeye çalışan sürücüler, trafiğin akışını bozarak diğer sürücülerin sabrını zorluyor. Bu durum, sadece yoğun trafikte zaman kaybına neden olmakla kalmıyor, aynı zamanda trafik kazalarına da davetiye çıkarıyor.

Trafik kurallarına uymadan, kurnazca davranarak diğer sürücülerin can güvenliğini tehlikeye atan bu tür davranışların önüne geçilmesi için vatandaşlar emniyet müdürlüğü ekiplerinde yardım bekliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.07.2024
12:44

Kurnazlık başka, başkasının hakkına girip kul hakkı işlemek başka. Bu gibi davranışlar kurnazlık değil... Burada yazamıyorum.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,48
Bilimci
14.07.2024
13:04

O uyanıklar olmasada orada trafik aksıyor zaten

Katılıyorum   Katılmıyorum
%45,31
Duzceli
14.07.2024
08:05

Buna emniyet çözüm bulması lazım ayrıca kanı bozuk insan bu şekilde yapmaz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,47
Engin
12.07.2024
15:57

Insanlar akçakoca çoban kavşağında da aynı Akçakoca istikametinden gelip yan yoldan önümüze giriyorlar bir kavşağı 10 dakikada ancak geçebiliyoruz uyanıklık yapıp haksızlık yapanlara hakkımı helal etmiyorum benim de acelem var ama ben sabrediyorum herkes sabırlı olsa kimse kimseye haksızlık yapmaz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,47
Osman altundal
12.07.2024
07:14

Bu ülkenin en büyük sorunudur cehalet. Aile terbiyesi almamış, kural, hak-hukuk tanımayanlar yüzünden duyarlı insanların yaşamı kabusa dönüyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,32
Serkan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.