Denetimler Aralıksız Sürüyor

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ara tatil süresince okul kantinlerini ve İstanbul Caddesi genelinde motosiklet denetimlerini sürdürüyor.


Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 2022-2023 eğitim öğretim yılı ilk ara tatilinin sona ermesiyle birlikte okullarına dönecek öğrencilerin sağlıklı ortamlarda beslenmelerinin sağlanması noktasında kantinlerdeki ürünlere ve hijyen koşullarına yönelik denetim gerçekleştirdi.


Gıda, tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleriyle ortaklaşa gerçekleştirilen denetimlerde kantin işletmecilerinin işyeri açma ve çalıştırma ruhsatlarının kontrollerini de sağlayan Zabıta ekipleri, denetimlerine okulların açılmasıyla birlikte devam edecek.

İstanbul caddesinde motorlu taşıt denetimleri
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerle birlikte yaya trafiğine açık olan İstanbul Caddesi üzerinde de motorlu taşıtlara yönelik denetimlerini de aralıksız sürdürüyor. Yapılan motosiklet denetimlerinde motorlu araç trafiğine kapatılan İstanbul Caddesine giriş yapan 15 motosiklete karayolları trafik kanununun ilgili maddesine istinaden 196’şar TL cezai işlem uygulandı.

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.11.2022
23:19

Motorlar kadar taş düşsün başınaza.50 cc motor giremiyor Elektirikli giriyor.İkisinin hızı aynı. il trafik komisyonu çok zeki insanlardan oluşuyor Maşallah

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,26
İsmail
18.11.2022
21:06

Polis ve zabıta gidince tekrar motorlar kaldırımlarda cirit atıyor. Ceza caydırıcı değil herhalde. BAĞLAYALIM...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,78
Tatar Ramazan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.