Gazeteci Cihat Tutkun Son Yolculuğuna Uğurladı

Gazeteciler Cihat Abilerini Son Yolculuğuna Uğurladı

Geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayata veda eden Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihat Tutkun bugün sevenlerinin gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kuyumcuhacıali’de bulunan evinin önünde helallik alınmasının ardından, şehitlik Caminde cenaze namazı kılınan Tutkun şehir mezarlığında toprağa verildi. Cihat Tutkun,5 Temmuz 2024’te Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçilmişti.


21 Temmuz Pazar günü evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda eden Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihat Tutkun bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

Düzce,Bolu,Sakarya,Zonguldak ve Gebze yerel basınından temsilcilerin de katıldığı cenaze töreninde Düzce Valisi Selçuk Aslan,Ak Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk,Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Talih Özcan,Alay Komutanı Murat Kılıç, Düzce Belediye Başkan Yardımcıları,Düzcespor Kulüp futbolcuları, Düzce siyaset ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda Düzceli isim hazır bulundu.

Tutkun’nun ani ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğarken, 30 yıldır gazetecilik yapan duayen gazeteci 15 gün önce Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçilerek başkanlık görevini devralmıştı. 


18.06.1966 tarihinde Düzce’de doğan ve yıllarca kamuoyuna o çok sevdiği Düzcespor deplasman maçlarını kendi imkanları ile ulaştıran Cihat Tutkun’nun tabutuna futbolcular Düzcespor atkısı bırakarak Cihat abileri ile vedalaştılar.


Tutkun Düzce Tv ekranlarında spor ve siyaset alanında birçok programa da imza atarken aynı zamanda Düzce’nin yerel ekonomisinin gelişmesi adına da 150. Sayısını bastığı Düzce Kent Dergisi’ni de her ay okurları ile buluşturmuştu.


Cihat Tutkun Derya adında bir kız babasıydı.
Düzce Tv ailesi olarak önce abimiz sonra meslektaşımız Cihat Tutkun’a Allah’tan Rahmet,ailesine,yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.