Motosiklet çocuğa çarptı, çocuğun yakınları sürücüye saldırdı

Motosiklet çocuğa çarptı, çocuğun yakınları sürücüye saldırdı

Düzce'de hızla gelen motosiklet babasıyla birlikte yürüyen çocuğa çarptı. Öfkelenen çocuğun yakınları ise sürücüye saldırdı. Bu anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.


Kaza, Düzce Merkeze bağlı Cedidiye Mahallesi Şehit Muhtar Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, caddeden hızla ilerleyen motosiklet, babasıyla birlikte yürüyen çocuğa çarptı. Çocuk hafif şekilde yaralandı. Sürücünün motosikletini hızlı kullanmasına sinirlenen çocuğun yakınları ise sürücüye saldırdı. Diğer vatandaşlar da araya girerek kargaşayı sonlandırmaya çalıştı.
Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, motosikletin çocuğa çarptığı ve çocuğun yakınlarının da sürücüye saldırdığı anlar yer aldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.09.2024
18:39

Kaldırım varken yoldan yolu kapatacak gibi yan yana yürüyorlar yol kenarında parklı araç yolu daraltıyor tam orda çocuk ailenin arasından yola kaçıyor akan trafik olan bi yol. Motorlunun tek kabahati sağdan ve soldan yolda yürüyen yayaların arasından geçerken hız kesmemesi onun dışında kesinlikle yayalar suçlu. Çocuk ufak motorlu fark etmemiş olabilir kurtarıcak şekilde kendini ayarlamışsada çocuk elini kolunu uzatmış yada birden motora doğru hamle yapmış olabilir ama yolda yan yana tek şeridi kapatacak şekilde yürümek kesinlikle yanlış özellikle bi önceki geçen motorluya rağmen.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,78
Yayalarda kabahatli.


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.