Yeni Pazaryerinin Yerleşimi Sağlık Ocağını Krize Soktu

Yeni Pazaryerinin Yerleşimi Sağlık Ocağını Krize Soktu

Yeni Pazaryerinin Yerleşimi Sağlık Ocağını Krize Soktu

Hamidiye Mahallesi'nde yeni açılan pazaryerinde esnafların tezgahlarını gelişi güzel yerleştirmesi sağlık ocağının giriş ve çıkışlarını kapatarak büyük bir soruna yol açtı. Bu durum, hasta nakli için gelen ambulansların sağlık ocağının bahçesine girmesini engelledi ve hastaların ciddi bir rahatsızlık yaşamasına neden oldu.

Hamidiye Mahallesinde geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan pazaryerinin etrafında tezgah açan esnaf, sağlık ocağı yetkililerine giriş çıkış yapılan kapının kapatılmayacağını ve burada dikkatli olunacağını dile getirdiler ancak uygulamada tam tersini yaptılar. Tezgahlarını sağlık ocağının kapısının önüne açan esnaf hastaların araçlarının ve özellikle ambulansların giriş çıkışını engelledi.

Sağlık ocağı doktorları ve hastalar, pazaryerinin düzenlenmesi konusunda esnaftan daha duyarlı olmalarını ve sağlık hizmetlerine engel teşkil edecek şekilde yerleşim yapmamalarını talep etti. Doktorlar, ambulansların sağlık ocağının bahçesine girişinin zorlaşması nedeniyle acil durumlarda hastaların hayatının tehlikeye girebileceğine dikkat çekti.

Hastalar, pazaryerinin sağlık ocağına olan olumsuz etkilerini dile getirirken, esnafların bu konuda hassasiyet göstermelerini ve sağlık hizmetlerinin aksamasına neden olmayacak bir düzenleme yapılmasını istediler.

Hamidiye Sağlık Ocağı'nda görev yapan doktorlar ve hastalar konuyla ilgili gerekli hassasiyetin gösterilmesi konusunda hem esnaftan hem de zabıta ekiplerinden yardım istedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.08.2024
13:08

büyük çook büyük bakana başkan buralarda oy uğruna şow yapacağına biraz olsun fizibilite raporu çıkartabilse.....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%45,90
Hamidiyeli TAHSİN ADAK


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.