Zabıtadan Kurallara Uymayan Esnafa Ceza

Zabıtadan Kurallara Uymayan Esnafa Ceza

Zabıtadan Kurallara Uymayan Esnafa Ceza

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri pazaryerinde, kurallara uymayan ve tezgahlarını sınırları dışına çıkaran esnafları uyarıyor. Çalışmalar sırasında uyarıya karşı, zabıta ekiplerine mukavemette bulunan bir esnafa 1 hafta tezgah kapatma cezası verildi.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Düzce Sebzeciler ve Balıkçılar Esnaf Odası pazaryerlerinde düzenin sağlanması için çalışmalarının sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen şikayet ve istekleri de değerlendirerek gerekli işlemleri yapıyor.

 

Bu çerçevede Cumartesi günleri Fevzi Çakmak Mahallesi’nde kurulan pazaryerindeki tezgahlarını belirlenen alanının dışına kurmak isteyen esnaf ile zabıta karşı karşıya geldi.

Engelli ve bebek arabalarının geçmesini engelleyen tezgahları gören vatandaşlar durumu Zabıta Müdürlüğü ekiplerine bildirdiler. Ekipler, tezgahların belirlenen sınırı aştığını tespit edince tezgah sahiplerini uyarmak istedi. Zabıta ekiplerine mukavemette bulunduğu ifade edilen esnaf tutanak tutuldu.

 

2 esnaf cezadan kaçamadı. Encümen kararı ile esnafın tezgahları Belediye Personeline mukavemette bulunmaktan 1 hafta süre ile kapatıldı. Böyle bir uygulamanın ilk kez yaşandığı öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.