3 Ay Sonra Açılışı Yapılacak Olan Otel Sel Sularında Yıkıldı

3 Ay Sonra Açılışı Yapılacak Olan Otel Sel Sularında Yıkıldı

Düzce’de yaşanan sel sebebiyle 300 milyon yatırımla yapılan kaplıca oteli hasar gördü. 3 ay sonra açılışı yapılacak olan otelin 1 bloğu tamamen yıkılırken, diğer alanlarda selden etkilendi.

Düzce’de üç gün önce yaşanan yağışların açtığı tahribat gözler önüne seriliyor. Beyköy Beldesi Kalebidi köyü mevkiinde 2016 yılında yapımına başlanılan ve 3 ay sonra açılması planlanan kaplıca oteli, sel felaketinde büyük hasar gördü. Dereye yatığından 40 metre ileriye yapılan otelin bir kısmı yıkılırken büyük bir kısmı hasar gördü.

60 yıldır bu bölgede yaşayan köy halkından Mustafa Çalışkan, gece yaşanan selin binayı vurduğunu belirterek “Dereye yatağı biraz ilerisi. Şu anda dere kendi yatağından akıyor. Yaşanan selde yıkıldı. İnşaat halinde hiçbir pencere takılı değil” dedi.

Selde büyük hasan gören otel dron ile görüntülendi. Ekiplerin bölgedeki çalışmaları sürüyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
30.06.2022
22:19

Dikkat! Sigorta şirketleri ve devlete ihbardır. 1- Bu tesise dere yatağına inşaat ruhsatı veren, 2- Arazi özel mülk değil de devlet arazisi ise araziyi veren, 3- Termal otel ruhsatını veren kurumlar hakkında suç duyurusunda bulunuyorum. Videolardan tesisin dere yatağına inşa edildiği bariz belli oluyor. Su 10-20-30 40 sene tehlikesiz olabilir amma bir gün bir yağış düşer dere kendine ait olan yataktan akmak ister ve önüne geleni alır götürür. Düzce’de toprağın bir metre altında çakıl veya irili ufaklı yuvarlak taşlardan oluşan tabakalar başlıyor. Ya eski dere yatağı ya da göl havzası. Bunu DSİ çok iyi biliyor olmalı. Sigorta şirketlerinin ve devlet kurumlarının dikkatine sunuyorum.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,90
Vatandaş
29.06.2022
14:53

dermalde benimde devre mülküm vardı mevlamdan geldi şu aşamadan sonra yetkililerden gelicek çözümleri beklemek gerekir üzgün olduğmu belirteyim yatırımcı firya ve kissedarlara geşmiş olsun bu da bizim kaderimizmiş

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,07
hasan varol


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.