Düzce'nin Yaylasına Göz Diktiler

Düzce-Bolu Kavgasında yeni boyut

Düzce'nin sınırları içerisinde yer alan Koca Yayla'da Boluların hafta sonu yapacağı şenlik için Samandere Köyü muhtarı Oktay Ardıç itirazda bulunarak şenliğin yaptırılmaması için girişimlerde bulundu. 
Geçtiğimiz yıllarda Koca Yayla'nın Düzce'nin il sınırları içerisinde kaldığı mahkeme tarafından tespit edilmesine rağmen, Bolu'nun Taşkesti ilçesinde bulunanlar tarafından bu yıl şenlik yapılacağını öğrenen Samandere Köyü Muhtarı Oktay Ardıç, Boluların şenlik yapmaması için itirazda bulundu. Mudurnu kaymakamlığına giderek itirazda bulunan Ardıç, " Koca Yayla Samandere köyümüzün kullandığı bir yayladır. Boluluların hiç birinin yaylada yeri olmamasına rağmen şenlik yapmak istediklerini duyduk. Bunu yaptırmayacağız. Bu pazar yaylamızda şenlik yaptırmamak için gerekli girişimlerimizi yaptık. Yetkililerden de gerekli konu için desteklerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.07.2024
00:13

İyice kafayı yediniz Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde nedir bu yok Bolu nun yok Duzce nin sacma sapan sınır tartışması.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,33
Ersoy
25.07.2024
23:43

Düzceliler o zaman hastaneye gitmesin boluya, gezmeye gitmesin abanta highwaye. O çok övdükleri aydınpınara gitsenize. Abuk subuk polemiğe gerek yok hepimiz insanız burda. Hepimiz birbirimize muhtacız. Kavga etmekten insan gibi yaşamayı unuttuk

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Düz adam
25.07.2024
23:24

O zaman Bolu lularda biz Düzce lileri abant a yada yedigöllere girmemize izin vermezse ne olacak??Bu ayrıştırma nedir neden durduk yere kavga çıkartmaya çalışılıyor anlamış değilim..!!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,00
DUYGU
25.07.2024
20:00

Arkadaş memleketin heryeri herkesin.. bu ne saçmalıktır Bolulularda p zaman ğniversite hastanesine Düzceli sokmasın …

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,29
Ufuk


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.