Ekrem İmamoğlu'ndan Selzedelere Beyaz Eşya Desteği

Ekrem İmamoğlu'ndan Selzedelere Beyaz Eşya Desteği

Ekrem İmamoğlu'ndan Selzedelere Beyaz Eşya Desteği

Düzce’de yaşanan sel felaketinin ardından, evleri zarar gören Yahyalar Mahallesi sakinlerinin yardımına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu koştu. İmamoğlu selzedelere beyaz eşya desteği verdi.

Yahyalar Mahallesi sakinlerinin ihtiyaçlarının giderilmesi için ilk günden beri çaba harcayan Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Başkanı Semih Cemşit, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’ni devreye sokarak selzedelere beyaz eşya desteği sağlanmasına öncülük etti.

Sel felaketinin yaşandığı gün Yahyalar Mahallesi’nde incelemelerde bulunana Cemşit, sonraki günlerde selzedeleri, yaşanan felaketin daha sonraları tekrarlanmaması için Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile buluşturup, belediyenin, sorunları dinlemesine vesile oldu. Görüşmenin ardından tekrar Yahyalar’a giden Cemşit, devreye bu kez İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni soktu.

“SELZEDELERİN DURUMU BENİ ÇOK ETKİLEDİ”

Cemşit, selzedelerin durumunun kendisini çok etkilediğini vurgulayarak “İlk günden beri vatandaşlarımız ile irtibat halindeyiz. Evlerin durumunu gördüğümde gerçekten çok üzüldüm. Bir tek eşya dahi kullanılır durumda değildi. Yaşanan maddi ve manevi zarar karşısında vatandaşlarımıza elimizden ne geliyorsa onu yapmakla görevliyiz. Bu çerçevede İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile iletişime geçerek yaraları bir nebze de olsa azaltma noktasında çalışmalarda bulunduk. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ederiz” dedi.

BELEDİYE ÇALIŞMALARININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Yahyalar’da benzer görüntülerin tekrar ortaya çıkmaması için belediyenin yapacağı çalışmaların takipçisi olacaklarını ifade eden Cemşit, “Bundan 3 sene önce bu evler yine aynı felaketi yaşamış ve o günden beri buraya çözüm üretilememiş. Son yaşadığımız felakette de vatandaşlarımız aynı sorun ile karşı karşıya geldiler. Oradaki kanalın evleri tehdit etmeyecek duruma getirilmesi konusunda belediyenin yapacağı çalışmaların takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha önce de Düzce’nin Konuralp Aynalı köyünde bulunan Merkez Cami’ne, caminin ısıtma sisteminde yaşanan problem ve bazı bakım çalışmalarında kullanılmak üzere yardımda bulunmuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.