İnönü İsminin Düzce'den Silinmesine İzin Vermeyeceğiz

İnönü İsminin Düzce'den Silinmesine İzin Vermeyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Semih Cemşit, İsmet İnönü’nün ismin Düzce’den silinmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

Düzce Belediyesi kısa bir süre önce İnönü ve Avni Akyol Parkları ile Anıtpark meydanı Millet Bahçesine dönüştürdü. CHP İl Başkanı Semih Cemşit, İsmet İnönü’nün isminin Düzce’de başka bir yere verilip verilmeyeceğini sordu.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile bir görüşme yapacağını ifade eden Cemşit konunun takipçisi olacaklarının altını çizdi.

Konuyu soru önergesi olarakta gündeme getirdiklerini kaydeden Cemşit “Şuan Millet Bahçesi olarak yapılan yerin büyük bir kısmı İnönü Parkıydı. Ancak yeni düzenlemede ne bir tabela nede İnönü’yü anan bir isim var. İsmet İnönü’nün adının Düzce’den silinmesini istemiyoruz. Bununla ilgili Belediye Başkanı ile görüşeceğim. İsmet İnönü’nün isminin başka bir yere verilip verilmeyeceğinin soru önergesi olarakta sunduk. Bunun Düzce halkı tarafından bilinmesini istiyorum. Bu konun da takipçisi olacağım” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.11.2021
22:52

Ülkeme ne faydası dokunmuş?musul'u ve kerkükü 500 bin sterline satan,12 adaları veren,camileri ahıra çeviren sağır ismetin isminin her yerde yaşatılması lazim.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,36
Has düzceli
16.11.2021
22:43

Ulu önderimizin arkasından iş çeviren birinin adının anılması ne kadar gerekli sizce sayın başkan.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,18
Hiç gereği yok
16.11.2021
21:26

Belediye eski isimleri silmek istiyor ama 2022 de secimlerde karsiligini alir

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,00
Belediye
16.11.2021
19:44

Aynı tepkiyi yeni yapılmakta olan Mustafa Kemal Ortaokulunun adının bagiscisinin adıyla değiştirilmesine de göstermenizi bekliyoruz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,86
Gülhan Çelik
16.11.2021
17:00

İsmet İnönü Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşu kadrosunda yer alan ve arkasında kazanılmış iki savaşı olan değerli devlet insanıdır. Hak ettiği değerleri yaşatmak ve ismini devam ettirmek her Türk vatandaşının zihninde yer alması gerekir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,44
düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.