Bakan Yardımcısı Varank'tan Çilimli'de Saha Çalışması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Çilimli'de kentsel dönüşümün yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.


Düzce'de 23 Kasım'da meydana gelen depremin ardından hasar tespit çalışmaları tamamlandı, ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları da devam ediyor. Bu çerçevede, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank, beraberindeki Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgün ile GEDAŞ Gayrimenkul Değerlendirme A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Oğulbalı ile birlikte Çilimli'de temaslarda bulundu. Yıkım çalışmalarına ilişkin bilgiler alan Bakan Yardımcısı Varank, aynı zamanda kentsel dönüşümün yapılacağı alanı da inceledi.


Varank ve beraberindeki heyete, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz'da eşlik etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.12.2022
19:39

Sayın bakan yrd. hasar tesbit çalışmaları yeniden yapılmalı, tesbitler anlamıyla yapılmadığı aşikardır. Birçok az hasar denilen binaların orta hasar olduğunu gezip görebilirsiniz, 23 Kasım gibi bir 5.9 yada 5 e yakın deprem olması halinde bu binalar kesinlikle ağır hasar alacaklardır, denilenlere göre az ve ağır hasar var orta hasar verilmiyor deniyor böyle bir saçmalık nasıl olur. Tesbit çalışmaları yeniden tek tek ev ev yapılmalıdır, bunun vebali ağır olur altından kimse kalkamaz, yazık günahtır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,02
Yeniden tesbit çalışmaları yapılsın


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.