Çilimli Belediyespor'un Rakibi Belli Oldu

Çilimli Belediyespor'un Rakibi Belli Oldu

Çilimli Belediyespor'un Rakibi Belli Oldu

Bölgesel amatör futbol ligi temsilcimiz Çilimli Belediyespor’un yarı finaldeki rakibi Bursa temsilcisi Görükle İpekspor ligin sürpriz ekiplerinden biri.Çilimli Belediyespor-Görükle İpekspor karşılaşması 7 Temmmuz 2021 Çarşamba günü İstanbul Maltape Hasan Polat stadında saat 17.30'da başlayacak.

GÖRÜKLE NERESİ ?

Görükle, Bursa ilinin Nilüfer ilçesine bağlı bir semttir. Bursa şehir merkezine 23 km. uzaklıktadır.Nilüfer ilçesine 14 km uzaklıktadır. 1965 yılında kurulan Görükle İpekspor renklerini tütün ve ipekböceğinden aldı. Kurulduğu günden bu yana Görükle İpekspor Bursa amatör futbolunda her zaman ses getiren ekip olma özelliğini taşıyor.

GRUBUNDA YAPTIĞI MAÇLAR

Görükle İpekspor 2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Futbol ligi 1. Bölge 7. Grupta Elmasbahçelerspor, İnegöl Kafkas Gençlikspor ve Mustafa Kemalpaşa Belediyespor takımları ile mücadele etti. Bursa temsilcisi grubunda yaptığı maçlarda İnegöl Kafkas Gençlikspor’u 1-0 ve 3-1,,Elmasbahçelerspor’u 1-0 ve 2-0’lık sonuçlarla  yendi.Mustafa Kemalpaşa Belediyespor ile 0-0  ve 1-1 berabere kaldı.

ÇEYREK FİNAL MAÇI

Bursa temsilcisi Çeyrek finalde rakibi Bigaspor’u 2-0 yendi ve yarı finale yükseldi.

GOL ATAN FUTBOLCULAR

Görükle İpekspor’da Muhammet Mevdudi Meriç( 2 gol) ,Mustafa Berk Kara ( 2 gol ) , Umut Akpınar(2 gol) Utku Türk, Murat Serbest  ve Ömer Çoban 1’er gol attı.

ŞAHİN GÖKÇE ÇALIŞTIRIYOR

Bursa temsilcisi Görükle İpekspor’u  Şahin Gökçe çalıştırıyor. 1979 Bursa doğumlu Şahin Gökçe Altınsaban,Bursaspor Paf, Bursa Merinospor, Oyak Renaultspor , Tokatspor ve Mudanyaspor’da forma giydi.

KAYNAK DÜZCE DAMLA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.