Cemşit'ten Çarpıcı İddialar

Cemşit'ten Çarpıcı İddialar

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Semih Cemşit, Cumayeri Belediyesi ile alakalı çarpıcı iddialarda bulundu. Gelen ihbarlar üzerine Cumayeri’nde incelemelerde bulunan Cemşit,” Vatandaşlarımızdan bize Cumayeri’nde belediyenin yaptığı birkaç usulsüzlükle alakalı ihbarlar geldi. İncelemelerde bulunmak üzere Cumayeri İlçe Başkanımız Yusuf Mil ve İl Yöneticilerimiz ile bölgeye gittik. İddialar gerçekten vahim, gittik gözlerimizle gördük.” dedi. 

BELEDİYEDEN USULSÜZ ELEKTİRİK 

Cumayeri Belediyesi Hizmet Binasına 100-150 metre mesafede bir süpermarket zincirinin depo inşaatı bulunuyor. Paylaştığımız resimlerde de göreceksiniz, inşaatın bir elektrik panosu var ama içinde saat yok. Ponodan kabloyu takip ettiğinizde, yol kenarından toprak kazılarak kablo saklanmış bir şekilde belediyenin idari binasına kadar gidiyor oradan duvarın üstünden kablo binanın içine kadar devam ediyor. Biz bunu gidip yerinde tespit ettik. Bu şantiye neden kaçak elektrik kullanıyor? Bu elektriği Cumayeri Belediyesi neden karşılıyor? Aranızda nasıl bir anlaşma var? Belediyelerimizin böyle bir hizmeti ne zamandan beri var? Kamuyu zarara uğratan Cumayeri Belediyesi’nin derhal açıklama yapmasını bekliyor,belediye meclisini kamu zararının tespiti için göreve davet ediyoruz.”şeklinde konuştu.

BELEDİYE MELENDEN İZİNSİZ KUM ÇEKİYOR

Chp İl Başkanı Cemşit iddalarına bir yenisini daha ekleyerek Cumayeri Belediyesi’nin İSKİ havzasında izinsiz bir şekilde Melen’den kum çıkarttığını söyledi. Cemşit,”Cumayeri’nde kaçak elektrik kullanımını tespit ettikten sonra diğer bir ihbarı yerinde tespit etmek için Melen kıyısında incelemelerde bulunduk.Bir ekskavatör 200 metre uzunluğunda bir şeritte Melen’den kum çıkartıyor.Bu alan İSKİ havzasındadır.Cumayeri Belediyesi kural dinlemeden ilçede at koşturuyor.”dedi.

İSKİ’YE KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VERİLDİ

Başkan Cemşit,”İSKİ havzasındaki,Cumayeri Belediyesi’nin kum çekme faaliyeti yetkililere bildirilerek gerekli işlemlerin başlatılması sağlandı.”dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.