Deva Partisine Büyük Teveccüh Var

Deva Partisine Büyük Teveccüh Var

Mehmet İbrahimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Gündem programının bu haftaki konuğu Deva Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz katıldı. Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı programda Düzce’de siyaset konuşuldu. 


  Her hafta Düzce TV ekranlarında yayınlanan Mehmet İbrahimoğlu ile Gündem programında bu hafta Deva Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz, Halkla İlişkiler başkanı Özge Yılmaz ile Av. Özden Karaaltun katılım sağladı. Programda ilk olarak açıklamalarda bulunan Murat Caymaz, “ Hemen her gün sahadayız. Her gün çalışmalarımız oluyor. Deva partisinin özelinde sayın genel başkanımız için çok büyük bir teveccüh var. Olumsuz bir tepki görmedik. Ne görüyorsak sahada bunu söylüyoruz. Şöyle olmasa böyle olurdu, orada olmasa daha iyi olurdu diyenler var. Olumlu dönüşler var. Şu anda gönüllerde ikinci partiyiz diyebiliriz. 2012’nin sonlarına kadar Ekonomi bakanı olarak görevdeydi Ali Babacan. O zamanlar refah seviyesinin iyi olduğunu herkes bilir. Ali bey döneminde ekonomi iyiydi paranın önemi vardı diyorlar. Siyaset yaparken bağırıp çağırmaya gerek yok. Amerika, Japonya ve Almaya başbakanının bağırırken gördünüz mü? Burada bağırmaya gerek yok olarak görüyoruz. Artık herkes yavaş yavaş ne olduğunu görüyor. Bağırıp çağırmanın bir anlamı olduğunu görüyorlar. Başka bir parti mensubuna en yakın ikinci olarak bizi görüyorlar demek istedim” ifadelerini kullandı. 


  Altılı masanın dağılıp dağılmayacağı ile ilgili soruya cevap veren Deva Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz, “ Altılı masanın bir ruhu var aslında. Yani ülkemizde siyaset yapan 6 tane farklı siyasi düşünceye sahip fikre sahip siyasi liderlerinin bir araya geldiği, ülkenin geleceği için düşünen ortak bir anayasa yapabilirmiyiz ortak bir cumhurbaşkanı toplumun her kesimini kucaklayan sağcısı solcusu ağırmayan herkesi kucaklayan bir cumhurbaşkanı adayı çıkarabilirmiyiz. İki tane konu var bunlarla ilgili çalışmalar yapılmaya devam ediyor. Genel başkanlar ve heyetler birlikte karar verecek ne olacağına. Sayın Ali Babacan’ın bir sözü var. Deva partisi ilk yapılacak seçimlerde kendi logosu ve ismi ile seçime girecek tek başına girecek. Oy pusulasında yerini alacak. Bu çok net. Altılı masada ortak cumhurbaşkanı adayı belirleyemezsek ben adayım dedi. Bilgi birikimi var mı var. Devlet tecrübesi varmı var. Ulusalararası arenada tanınıyor. Bu işi başarı ile yapmış bir insan. Herkes aday olabilir saygı duyabiliriz. Biz yerel teşkilatlar olarak yereldeki insanlara politikalarımızı anlatmak, yapacaklarımı anlatmak. Bunlar bizim görevimiz biz bunları yapıyoruz. O masanın bir ruhu var sadece ülkenin geleceği ile güzel şeyler yapmak için bir aradalar. Herhangi bir çatlak olmaz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.06.2022
13:04

Kendinizi harcadığınız yetmiyor gibi şimdi de komik duruma düşüyorsunuz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,85
Vazgeçin bu işten


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.