Vatandaşlar Sorunlarına Çare Arıyor

Vatandaşlar Sorunlarına Çare Arıyor

Deva partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz ve Partinin idari ve mali işler başkanı Ersin Durmaz Düzce Tv ekranlarında Mehmet İbrahimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Gündem programına konuk oldu. 


Her hafta Salı günleri ekranlara gelen Gündem programının bu haftaki konukları Deva Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz ve Partinin idari ve mali işler Başkanı Ersin Durmaz oldu. Düzce’de ki ve Türkiye’de ki çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. İlk olarak Deva Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz görüşlerini aktardı. Caymaz, “ Ankara’da genel merkez çalışmaları oluyor onlara katılım sağlıyoruz. Bölge kongreleri oluyor onlara katılım sağlıyoruz. Düzce’de de sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Köylerimizi ziyaret ediyoruz.

Problemleri güncel konuları dinliyoruz. Raporluyoruz ve genel merkeze getiriyoruz. Sahadan topladığımız verileri genel merkeze aktarıyoruz. Orada çözüm üretilmesi ile ilgili hummalı bir çalışma yapıyorlar. Siyasi parti liderlerinin tek başına oyları vardır. Bizim genel başkanımızında bir oyu var. 1 yıllık süre içerisinde tanınırlık arttı. Köylerde ilk çalışmalara başladığımızda insanlara Deva Partisini anlatma tanıtma konusunda problem oluyordu. Şimdi görüyoruz ki insanlar partimizi gelip anlatıyorlar. Çiftçiler geliyor üretim maliyetleri gübre maliyetleri hep gelip aktarıyorlar.

O zaman anlatmıştık onları şimdi aynı noktaya geldik. Biraz tabi her konuda bilgi verirken doğru bilgilendirme yapmak lazım. Yazın belki daha ucuz olacak ama enflasyon kararlarını da görmezden gelemeyiz. Tüik başkanı bi açıklama yaptı. 84 milyon insanın bende hakkı var dedi. Ürünlerin her birinde yüzde yüz artış var.

ÖNCEDEN İYİ İŞLER YAPILDI AMA ŞİMDİ...

Bunu görmüyorsak bunda duygusal davranılıyor olur. Bu bilinç açılması gerekir. Herkes problem olduğunu biliyordu. Şimdi problem direk ortaya çıktı. Şimdi halk kime oy vereyim diye düşünüyor. Bu duygusal bağlılık biraz daha var. Tayyip bey döneminde çok iyi şeyler yapıldı. Ama şimdi kötüye gidiyor. Ak parti seçmeni artık yüksek bir dille sorunları söylüyorlar. Herkesin bir sonu vardır.

Bizimde sonumuz var. Ak parti ekonomik devrini bitirdi. Biz ak partiyi iyi analım istiyoruz. Ama bu son yıllarda olumsuzluklar giderek arttı. Masaya iyi şeyler konulmuyor. Hiç bir yönetici ülkesine zarar vermez. Bilerek yapmaz. Herkes iyi şeyler düşünür. Ama olmayınca olmaz” ifadelerini kullandı. 


KOLTUK KAYGIMIZ YOK

İdari ve Mali İşler Başkanı Ersin Durmaz ise açıklamalarında, “ Biz ekip olarak ekibimizi tanıtacağız. Bizde koltuk kaygısı yok. Biz iyi bir ekip kurduk. İyi bir takım kurduk. Onları halkımıza göstereceğiz. Ersin durmaz içimizden birisi. Gümüşovalıyım. Gidecek yerimiz yok burada yaşıyorum. 31 yıllık idari kadrolarda görev aldım. İl sağlık müdürlüğünün kurucu ekibinde yer aldım. Bütün hastanelerin birleşmesi sonrasında muncurlu hastanesinin kurucu müdürlüğünü yaptım. Ağız ve diş sağlığı hastanesinde de kurucu müdürlük yaptım. Deva partisinde de kurucu siyasi parti üyeliğini yaptım. Ali Babacan partinin kuruluşunu gördüm. Hemen başvuru yaptım. Çok farklı bir yapılanma oldu. Herkes internetten başvurular oluştu. Bende bu şekilde giren kişilerden birisi oldum.  Benim iznim olmadan herşeyin iyisi kötüsü olmaz ben yön vereceğim. Devlet malı nasıl korunur kollanır bunları ben ali babacanda gördüm. O yüzden deva partisini seçtim. Mali tablolarımızı her ay düzenli olarak hazırlıyoruz ve şeffaflık açısından geçen sene hazırlayıp kamuoyuna dağıttık. Bu sene de dağıtacağız. 176 bin lira gelir ve gider ile kapattık 2021 yılında. 770 lira üye giriş aidatımız oldu. Siyasi partilerde üyelik aidatı almak yada almamak zorunlu değil. Biz sadece yönetim kurulu üyelerimizden bunu aldık. Kalanları da bağış ve yönetim kurulu ödemeleri oluyor. En büyük giderimiz kira 36 bin lira kira ödemesi yaptık.

Her birinin faturaları ve bilgileri mevcut. İl teşkilatımızın raporları hazır. İlçelerimizin raporları da hazırlanıyor. Kısa süre içerisinde bitince paylaşacağız” şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
13.02.2022
18:07

Yorum yok. Sadece gülüyorum, sayın caymaz, gülüyorum, diğerleri gibisiniz, milletin gözüne baka baka sıralıyorsunuz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,20
He he Hayırlı olsun


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.