Düzce Üniversitesi’yle REEM Makine Arasında Dondurarak Kurutma Alanında Önemli İş Birliği

Düzce Üniversitesi’yle REEM Makine Arasında Dondurarak Kurutma Alanında Önemli İş Birliği

Düzce Üniversitesi’yle REEM Makine Arasında Dondurarak Kurutma Alanında Önemli İş Birliği

Düzce Üniversitesi’yle REEM Makine İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti arasında Ar-Ge ve Ür-Ge alanında iş birliği sözleşmesi imzalandı.

Rektörlük Çalıştay Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine; Düzce Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İlhan Genç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin, REEM Makine şirketi Genel Müdürü Tahsin Ersoy, Düzce Üniversitesi Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörü Doç. Dr. Uğur Hasırcı ile REEM Makine şirketinden Satın Alma Müdürü Nur Özalp ve Finans Müdürü Regaip Altuntaş katıldı.

İş birliği sözleşmesini Düzce Üniversitesi adına Rektör Vekili Prof. Dr. İlhan Genç, REEM Makine şirketi adına ise Genel Müdür Tahsin Ersoy imzaladı.

 

Düzceli bir girişimci tarafından kurulan ve dondurarak kurutma cihazları üreten REEM Makine, iş birliği sözleşmesi kapsamında ürettiği cihazlardan A-Ge amaçlı kullanılmak üzere Düzce Üniversitesi’ne bir adet tahsis etmeyi planlıyor.

Sözleşme ile dondurarak kurutma cihazlarının kullanımına ilişkin Düzce Üniversitesi’nde bir sertifika programı düzenlenmesi suretiyle ülkemizin bu alandaki insan gücü eksikliğinin karşılanmasına da katkıda bulunulması amaçlanıyor. Firma ile Düzce Üniversitesi arasında Üretim Merkezi bünyesinde yeni ürün geliştirme faaliyetlerinin yürütülmesi de iş birliği sözleşmesinin kapsamı içerisinde yer alıyor.

 

Düzce Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İlhan Genç, değerli destekleri için REEM Makine şirketine teşekkür ederek bu iş birliği sözleşmesinin kendilerine güç verdiğini ifade etti. REEM Makine şirketi Genel Müdürü Tahsin Ersoy ise Düzce Üniversitesi’yle ortak projeler yürüteceklerinden dolayı mutluluk duyduklarını belirterek önemli bir referans edindiklerini sözlerine ekledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.