Okulların Durumunu Değerlendirdiler

Okulların Durumunu Değerlendirdiler

Okulların Durumunu Değerlendirdiler

Düzce Valisi Selçuk Aslan, başkanlığında 2024-2025 eğitim öğretim dönemi öncesinde okulların bakım, onarım ve yapım konularında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.


Konuralp Bey Toplantı Salonu’nda Vali Selçuk Aslan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ilgili kurum müdürleri katıldı. Toplantı da 2024-2025 eğitim öğretim dönemi öncesinde okulların bakım, onarım ve yapım konuları değerlendirildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.07.2024
21:30

Bu toplantılar hiç bir işe yaramıyor, zamanında yapılmayan Okul Servis araçları sorun, onarımlar ise tatilde yapılmıyor, okullar açılınca onarımlar başlıyor, bunun gibi bir sürü yanlışlar var, 2 yıl bitti daha Gölyaka Atatürk Orta Okulunu yapmadınız, okulların eksiği çok ama müdürler heyetler gezip dolaşıp ne var ne yok inceleyen de yok, birisi bir şey, bir eksiklik söylerse belki. Bir örnek vereyim, eski ticaret lisesi, şimdiki Adnan menderes lisesinin anayol giriş tarafındaki korkuluk demirleri betondan çürümüş, pazar günü yapılan kpss sınavına geldik, orada beklerken dikkatimi çekti, normal şekilde üzerine abansam yada ileri geri hafif sallasam yıkılacak, ee burası okul onlar da çocuk ve tehlikeli bir durum, dahası da var, 2 saatlik gözlemimde çok kusur buldum, kim bilir diğer okullarda neler var. Yanı bu toplantıları bir zahmet oturduğunuz yerde değil de yerinde inceleyerek, gözlemleyerek yapmanızı öneririm. Özellikle Gölyaka Atatürk Orta Okulu'nun yapılmaması beraberinde okul araç servisi sorununu da getiriyor, milli eğitimde yetkililerle sorun yaşıyoruz ama kimse çözemiyor bu 3. Yıl olacak biz bunları yaşamak zorunda değiliz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,25
İdarecilik öyle oturarak olmaz


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.