Başkan Keskin’den Karne Günü Mesajı

Başkan Keskin’den Karne Günü Mesajı

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle karne alan öğrencileri kutlayan mesaj yayınladı.


AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İl Başkanı Mustafa Keskin, yaptığı açıklamada eğitimin anne karnından başlayıp ölüme kadar devam eden bir süreç olduğuna dikkat çekerek, "Yaşadığımız topluma, ailemize, dünyamıza ve en önemlisi de kendimize faydalı bir yaşam sürmek için eğitimin önemini anlamalı ve ilimin peşinden koşmalıyız. Peygamber Efendimiz (SAV) "İlim öğrenmek her Müslümana farzdır. Allah, ilim öğrenmek amacıyla yola çıkan kimseye cennetin yolunu kolaylaştırır" hadisi ile İslam dininin eğitime verdiği önemi bir kez daha göstermektedir.
 
Biliyoruz ki eğitimli yavrularımız, geleceğimizi tesis edecek ve ülkemizi ileriye taşıyacaktır. 2021-2022 eğitim-öğretim yılını tamamlayarak bugün karnelerini alan tüm öğrencilerimizin keyifli ve verimli bir yaz tatili geçirmelerini diliyorum. Ayrıca, bugün liselerden mezun olan ve hafta sonu Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na girecek, çalışmalarının karşılığını almak için ter dökecek öğrencilerimize de kolaylıklar diliyorum” ifadelerinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.