Aktaş’tan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Aktaş’tan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Sezgin Aktaş, 12 Eylül’de başlayacak olan 2022-2023 eğitim öğretim yılı sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Aktaş, pandemi döneminde maskelerle okulara gitmek zorunda kalan öğrencilerin bu yıl maskeleri takmadan rahat nefes alarak eğitim ve öğretimlerine devam edecek olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 
TDP İl Başkanı Sezgin Aktaş, 12 Eylül’de başlayacak yeni eğitim öğretim yılı sebebiyle tüm eğitim camiasına hayırlı olsun dileklerini iletti.
Geçtiğimiz 2 eğitim yılının pandeminin gölgesinde geçtiğini, Sağlık Bakanlığı ve sağlık çalışanlarının azmi ile pandemi sürecinin geride bırakıldığını ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın geçtiğimiz günlerde okula gidecek çocuklara yönelik ‘Atın Çocuklar Maskeleri’ açıklamasını hatırlatarak “Çocuklarımız bu yıl sınıflarında rahat nefes alacaklar ve derslerine adapte olacaklar. Ancak bunun yanında yine hijyenlerine, kantin sıralarında mesafelerine dikkat etmemeliler. Sağlık her şeyden önemli. Bununla birlikte araştırıp sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip edebilen nesiller yetiştirmek adına yeni bir heyecanla değerlendirilmesi gereken yeni eğitim öğretim dönemi, ülkemizi çağı yakalayan medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda en önemli basamağın nitelikli bir eğitim olduğunu unutmadan, çocuklarımızın pozitif bilimleri kavramasının yanı sıra, milli ve manevi değerlerini öğrenme ve benimsemesi  anlamında da iyi bir vesile olarak görülmelidir. Ben, pandeminin bir daha karşımıza çıkmadığı, yüz yüze eğitimin sekteye uğramadığı bir eğitim yılı temennisinde bulunarak  başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının 2022-2023 eğitim öğretim yılını kutluyor, şehrimize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.”dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.