Beyciler Ortaokulu Öğrencilerinden "Ramazan Gazetesi"

Beyciler Ortaokulu Öğrencilerinden "Ramazan Gazetesi"

Beyciler Ortaokulu Öğrencilerinden

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ayşegül Bilge'nin editörlüğünde hazırlanan Ramazan Panosu ile birlikte öğrencilere sunulan Ramazan Gazetesi, öğrencilerimiz ve velilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.

Gazete içeriğinde; Ramazan ayının önemine dair bilgiler, oruç tutmanın önemi, ibadetlerin nasıl yerine getirileceği gibi konuları kapsayan yazılar ile öğrencilerimizin velileriyle birlikte Ramazan ayını daha verimli, daha bilinçli geçirebilmeleri için ipuçları da yer aldı.

Öğrencilerimiz, gazetede yer alan çeşitli etkinlik ve yarışmalarla hem eğlendi hem de dinî bilgilerini pekiştirdi. Velilerimiz ise çocuklarının dinî ve ahlaki değerlere olan ilgilerini artırdığı için Ramazan Gazetesi'ni hazırlayan ekibe ve okul yönetimine memnuniyetlerini iletti. 

Beyciler Ortaokulu'nun bu nitelikli etkinliği, öğrencilerimize sadece dini bilgileri değil, aynı zamanda birlikte çalışma, özveri ve paylaşma gibi değerleri de kazandırmış oldu. 

Beyciler Ortaokulu Ramazan Gazetesi ekibini ve okul yöneticilerimizi bu anlamlı çalışmaları için tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.03.2024
13:07

Bu değerli çalışmalarından dolayı Arkadaşları tebrik ediyorum.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,06
Mehmet Bilcan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.