Üç Alanda Bölge Üçünlüğü

Üç Alanda Bölge Üçünlüğü

Üç Alanda Bölge Üçünlüğü

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından "Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması İstanbul Asya Bölge Finali" düzenlendi. Finallerde Düzce’den 3 okul 3 alanda bölge üçüncülüğü elde etti.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması İstanbul Asya Bölge Finali" ne Düzce’den; Düzce Bilim Ve Sanat Merkezi Düzce Bahçeşehir Bilim Ve Sanat Merkezi, Düzce Fen Ve Teknoloji Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Düzce Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gümüşova 75. Yıl Ortaokulu Ekipleri Yer Aldı.

 Finallerde Matematik Alanında; Düzce Bilim Ve Sanat Merkezi Öğrencisi Tunahan Ağca’nın Danışman Hasan Şahin ile “Ağaç Yapraklarının Damarları Arasındaki İlişkinin Matematiksel Analizi ve Modellenmesi: Biyolojik Çizge Kuramı Projesi”

Coğrafya Alanında;  Düzce Bilim Ve Sanat Merkezi Öğrencisi Ömer Yiğit Özbayram Danışman Adem Akkuş ile Bitki Türüne Göre Farklı Türde ve Farklı Ölçüde Gübre Dağıtan Otonom Robot

Yazılım Alanında; Gümüşova 75. Yıl Ortaokulu öğrencisi Umut Çiftçi danışman: Alperen Sefa Çelebi Konuşan Eldiven V.01 Projesi ile bölge üçüncülüğü elde ettiler


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.