KYK Yurtlarının Durumu Görüşüldü

KYK Yurtlarının Durumu Görüşüldü

Düzce Valisi Selçuk Aslan ve İl Spor Müdürü İsa Yazıcı Video Konferans sistemi ile İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Gençlik Ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile 2024-2025 eğitim yılı öncesi yapılacak hazırlıklar ile ilgili yapılan toplantıya katıldı.

İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Gençlik Ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak başkanlığında, 81 İl Valisinin katılımıyla düzenlenen toplantıda 2024-2025 eğitim öğretim dönemi öncesinde üniversite öğrencilerimizin KYK yurtlarındaki konaklama durumu ve yurtlar bölgesindeki güvenlik önlemlerinin değerlendirildi.

Yurtlarda kalacak öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi, yurtların kapasitesi ve hem yurtlarda hem de çevre bölgelerde alınacak güvenlik önlemlerinin konuşulduğu toplantıda her iki bakanda öğrenciler için gerekli tüm önlemlerin alınmasını ve eğitim öğretim yılı başlamadan eksikliklerin giderilmesini talep etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
23.08.2024
00:34

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu son iki seçimde en başarısız kişilerden birisidir. Kendisinin parasını kullanmak için iki seçim için il başkanı yapıldı. Son Belediye başkanlığı seçiminde az kalsın Düzce merkezi bile kaybediyorlardı. Düzce de kendisinin kimse il başkanı yerine bile koymuyorlar. Eski bir arkadaşı olan ve şu anda il müdürü olarak görev yapan kişi kendisine ağıza alınmayacak hakaretler yapmasına rağmen, bu il müdürünü yerinde bile alamadılar. Bu il müdürü kendi kurumundaki personeli zulüm yapması ve il başkanlığına durum bildirilmesine rağmen hiç bir şey yapamıyorlar. Ancak AKP toplantılarında ilgili il müdürünün görevden alınacağı ve Düzce dışında bir ile ilçe müdürü olarak gönderileceği konuşulmaktadır. Ayrıca bu il müdürü hakkında Düzce Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturmada yürütülmekte olduğu görev yaptığı kurumda personeller tarafından her tarafta konuşulmaktadır. Ayrıca Vali Yardımcısı ile komisyonda yer alan şahıs İstanbul'da görev yaptığı dönemde çocuğunu FETÖ okuluna devletin okuluna güvenmeden yazdıran Düzce Milli Emlak Müdürü Mehmet Habipoğlu denen şahıstır. Bu şahıslar soruştrmaları FETÖ'cülerin yaptıklarının aynısını yaparak GSİM yapılan usulsüzlüklerin ortaya çıkmasını engellemektedirler.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,94
Doğrular Can Sıkar
23.08.2024
00:25

Sayın özlü liyakata o kadar önem veriyor ki kendisi Düzce Gençilk ve Spor İl Müdürlüğüne spor hizmetleri müdürü olarak atanmasını sağlayan Gülay ERCAN isimli şahsı neden bakanlığa mülakata dahil gitmeden ve geçmişinde hiçbir başarısı olmayan ilçede çalıştığı dönemde fotoğraf çektirmenin dışında bir başarısı bulunmayan bu şahsa neden referans olmuştur? Yoksa eşinin eski parti yöneticisi olduğu için mi? Bu şahıs çalışmış olduğu yerde personeller tarafından hiç sevilmemektedir. Çalışanlara söylemiş olduğu sözlere bile yalan konuşarak bilmediğini söylemekte. Kendisi işe sözleşmeli uzman olarak girmiştir. Bu şahıs 2015 yılında Facebook üzerinden hükümete kadromu verin diye isyan eden bir kişidir. Bu kişi şu anki siyasi partili değil zıttına karşı Parti'nin düşüncelerini savunmaktadır. Bu şahıs çocuklarını devletin aracı ile bahçeşihir spor alanında bulunan havuza ve okula AKP eski çaycısı Osman Menteş tarafından bırakılmaktadır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Doğrular Can Sıkar
22.08.2024
22:04

Düzce GSİM İSA YAZICI Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan tasarruf tedbirlerini uymamaktadır. Gençlik ve Spor İl müdürlüğü binasını valilik binası gibi yapmak üzere 2.700.000,00 TL sözleşme imzalayacak. Bu binanın bulunduğu arsa üzerinde KYK yurt kullanılmak üzere tahsisi bulunmakta. Arsa sahipleri bu alanın yurt olarak kullanılmadığını öğrendiğinde arsalarını geri alabilirler. Bu şahıs Bahçeşehir spor salonu etrafına hiçbir gerek olmadığı halde yürüyüş yolu yaptırmakta. Bu tür bir ihtiyaç ta bulunmamaktadır. Bu şahıs devlet imkanlarını kullanarak villa yaptırdı. Bu şahıs devletin aracını kendi şahsi işleri için kullanmakta ve bu araç evinin önünde durmaktadır. Bu şahıs hakkında bu konu ile ilgili soruşturma açıldı ve Valilik bu şahsı koruyarak soruşturma izni vermedi. Cumhuriyet Savcısı bile bu soruşturma için bir üst mahkemeye itirazda bulundu. Üst mahkemeye valilik soruşturma evraklarının tamamını göndermedi. Kendisi hakkında olumsuz ifadeleri valilik göndermedi. Bu şahsın bir an önce görevden alınarak Siirt iline imam olarak atanmalıdır. Ayrıca rüşvet olarak alınan motordan Vali Yardımcısı Haluk ÇAKMAK'ın haberi olmasına rağmen uslsüz bir soruşturma yapmıştır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Doğrular Can Sıkar
22.08.2024
22:04

Bir vatandaşın bire bir şahit olduğu ve GSM il müdürlüğüne Ali Karaahmetoğlu isimli Müteahhit bir iş yaptığı ve bu iş için kendisine 3.000-4.000 TL fazladan fatura kesilerek ödeme yapıldığı ve Ali Karaahmetoğlu ile birlikte vatandaş ile beraber Düzce Adliyesi karşısında yer alan bir pideciye 100 tane pide parasını öderken şahit olmuş ve bu pidelerin ne için ödediğini soran vatandaş'a Ali karaahmetoğlu tarafından Düzce Kiremit ocağı gençlik merkezinde TUGVA-TÜRGEV öğrencilere ısmarlanan pidelerin parası olduğu söylenmiştir. Bu ve buna benzer bir çok usulsüz ödeme işlemi gerçekleştirilmiştir. Bu ödeme ise 10.000,00TL olan hizmet işi için il müdürlüğü 14.000,00 TL +KDV ödemesini fatura kesilerek yaptırılmıştır. Bu tür hülle yöntemlerini başka işlerde de yapmaktadırlar. Bu usulsüz işlemlerin yapılmasını İSA YAZICI ve HASAN KAİM isimli şube müdürü İmdat DİKÇİ adında kaloriferci kadrosunda çalışan personele yaptırmıştır. İmdat DİKÇİ isimli personel hesabında GSİM ait yüklü miktarda para bulunmaktadır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,06
Doğrular Can Sıkar


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.