Tarım Kredi Marketleri İndirimli Satışlara Başladı

Tarım Kredi Marketleri İndirimli Satışlara Başladı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatının ardından bugün Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde 30'dan fazla gıda ürününde indirimli satış başladı. Düzce'de de sabah saatlerinden itibaren marketin şubelerinde zaman zaman yoğunluk yaşandı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada, Tarım Kredi Kooperatifleri kurumlarının kar amaçlı kurulmadığını vurgulayıp, bu marketlerdeki ürünlerin fiyatlarının indirilmesi talimatını verdi. Bunun üzerine ülke genelindeki 1400 Tarım Kredi Kooperatif marketi şubesinde 30'dan fazla üründe fiyatların indirilmesi için çalışma başlatıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, indirim uygulamasının 15 Ağustos'ta başlayacağını duyurdu.

Vatandaşlar indirimli ürünlerden faydalanmak için Tarım Kredi Marketlerine yöneldi.Daha önce marketin yağ ve gıda ürünlerinde yaptığı indirimlerde daha fazla yoğunluk hatta izdiham yaşanmıştı.Vatandaşlar Tarım Kredi Market şubelerinin sayısının azlığından şikayet ettiler.Düzce'deki marketlerde et reyonu açılmasını,daha  fazla market açılırsa daha rahat alışveriş yapacaklarını ifade ettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.08.2022
18:40

buna indirin denmez 5 litre sıvı yağı zaten piyasada 152-155 tl arası fiyatlar daha da aşağıya çekilmeli yada bu marketler kapatılıp internet üzerinden ücretsiz kargo ile kapıda ödemeli sisteme geçilmelidir bir sürü kira vb işçi ücreti sigorta elektrik kuyruk vb masraflar dan kurtulunmalıdır nasıl doğalgaz 1000 m3 13000 tl ama konutlardan 5000 tl alınıyor süspanse ediliyorsa bu marketlerde zararına satışı göze almalıdır rahatlama böyle sağlanabilir

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,98
selman sarıoğlu
15.08.2022
13:24

İndirim falan yok.. yalan!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,88
Asd


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.