Kadın Girişimcilere Destek Ziyareti

Kadın Girişimcilere Destek Ziyareti

Kadın Girişimcilere Destek Ziyareti

"Emek değerlidir" Girişimciler Haftası nedeniyle Düzce Kadın Emeği Merkezinde satış ofisi bulunan girişimci kadınları  ve satış ofislerini  Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri ziyaret etti.

 

Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi, 19 Kasım Dünya Kadın Girişimciler Günü vesilesiyle Kadın Girişimcileri ziyaret etti. Düzce'de Fevzi Çakmak Mahallesinde konumlandıran ve içerisinde 25 girişimci kadının işyeri olan Kadın Emeği Merkezinde bulunan kadın esnaf işletmelerini ziyaret eden Kadın Meclisi Başkanı Zeliha Altıntaş'a yönetim kurulu üyeleri ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Ayfer Yüksel  eşlik etti. Altıntaş; işletme sahipleri olan kadın girişimciler ile görüştü, işletmeleri hakkında bilgiler aldı, onların şahsında bütün kadın girişimcilerimizin Dünya Kadın Girişimciler Günü'nü kutladı.

 

     Ülkemiz ve dünyamız belli bir gelişim çizgisi içerisindeyse, belli bir gelişmişlik düzeyine ulaşmışsa burada kadınıyla, erkeğiyle her alanda verilen mücadeleler sayesinde olmuştur.  İlimizde kadınlarımız tarafından kurulan işletmeler önem arz etmektedir. İnanıyoruz ki önümüzdeki günlerde, yıllarda girişimcilerimizin sayısı, işletmelerin sayısı artacaktır. Hem hizmet sektöründe hem de üretim sektöründe kadın girişimcilerin çoğalması memnuniyetine tanıklık ettik. Girişimcilik cesaret örneği, cesaret timsalidir. Özelikle de ekonomik sahada bu adımların atılması öncelikle onların bu konudaki özverilerini, fedakarlıklarını ve cesaretlerini gösteriyor. Cesur adımlarıyla sadece kendilerine değil, kentimizin ve ülkemizin istihdamına güç katan girişimcilerimizi kutluyor Kendilerini tebrik ediyoruz ve artarak devam etmesini diliyoruz. Bu işletmelerinin kendilerine ve ailelerine hayırlı, bereketli kazançlar getirmesini diliyoruz. Bu vesile ile bütün girişimci kadınlarımızın Dünya Girişimci Kadınlar Gününü canı gönülden kutluyor, kendilerine bereketli satışlar diliyoruz. 

#DüzceKadınEmeğiMerkezi #DüzceKentKonseyi #DüzceKentKonseyiKadınMeclisi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.