Düzce'de zeytin ağacı meyve verdi

Düzce'de zeytin ağacı meyve verdi

Düzce'de zeytin ağacı meyve verdi

Özellikle sıcak bölgelerde yetiştiriciliği yapılan Zeytin, bu sefer Düzce'de yetiştirildi. Düzce'nin Gölyaka ilçesine bağlı Hamamüstü köyünde yetiştirildi.

Alınan bilgilere göre Çanakkale'den alınan fideler Hamamüstü köyünde bir bahçeye dikildi. Nisan aylarında dikilen fideler yaz aylarında çiçek verdi. Fidelerin çiçek vermesinin ardından çiftçi zeytin yetiştiriciliği konusunda internetten araştırma yaparak, neler yapılması gerektiği hakkında bilgi aldı. İnternetten aldığı bilgileri fidelerde uygulayan çiftçi, kış ayları öncesinde büyüyen zeytin ağacı meyve verdi.

Düzce'nin bereketli topraklarında zeytinin yetişmesinin kendisine mutluluk verdiğini belirten Çiftçi, ilerleyen zamanlarda tarlalarında zeytinlik yapmayı düşündüğünü belirtti. 

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
24.11.2020
16:27

Bu yeni bişey değil ki, Gölyaka da kalıcı konutlarda arkadaşımın evinin önünde de var, 6-7 senedir veriyor, bu topraklarda herşey olur, yeterli usulüne uygun çalışma yapılsın.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,64
Herşey yetişir
24.11.2020
15:28

ARTIK KÜRESEL ISINMADAN DOLAYI İLERİDEKİ YILLARDA BÖLGEMİZ ANTALYA GİBİ OLAÇAKTIR İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ YAŞANIYOR SIÇAKLIKLAR ARTIYORSIÇAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNİN 1 -2 DERECE ÜZERİNDE ARTIK KIŞLAR DAHA KURAK GECEÇEK ZEYTİN VE DİĞER BİTKİLER MANDARİN PORTAKAL MUZ TROPİKAL MEYVELER BÖLGEMİZDE YETİŞTİRİLEBİLEÇEKTİR BU KONUDA ŞİMDİDEN ÇALIŞMALARA BAŞLANILMALIDIR AYRICA ISI YÜKSELDİĞİ İÇİN BUZULLAR ERİMEKTEDİR DENİZLERİN SEVİYELERİDE YÜKSELMEKTEDİR SAHİL KENTLERİ ŞİMDİDEN TEDBİRLER ALMALIDIR DENİZ İLE ARALARINA RIHTIM DALGA KIRANLAR YAPTIRILMALIDIR YOKSA BİR ÇOK SAHİL MERKEZİ SULAR ALTINDA KALABİLİR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,66
selman


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.