Deprem Bölgesi Hava Tahmin Raporu

Deprem Bölgesi Hava Tahmin Raporu

Deprem Bölgesi Hava Tahmin Raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Deprem Bölgesi ilimiz  için yayınladığı hava tahmin raporu aşağıdaki gibidir.

27.11.2022 Pazar : Kıyı Kesimlerde sabah ilk saatlerde hafif yağmur bekleniyor. Diğer yerlerin parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey yönlerden hafif eseceği tahmin ediliyor.

28.11.2022 Pazartesi: Bölge genelinde yağış beklenmiyor. Havanın parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzeydoğu yönlerden hafif esmesi bekleniyor.

29.11.2022 Salı : Havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kıyı kesimlerde kuzeydoğu, iç kesimlerde güneydoğu yönlerden hafif kuvvette esmesi bekleniyor.

30.11.2022 Çarşamba : Bölge genelinde yağış beklenmiyor. Havanın parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın doğu yönlerden hafif esmesi bekleniyor.

01.12.2022 Perşembe : Bölge genelinde yağış beklenmiyor. Havanın parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın doğu yönlerden hafif esmesi bekleniyor.

02.12.2022 Cuma : Havanın parçalı çok bulutlu ve hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney yönlerden hafif esmesi bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının periyot boyunca genellikle mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün bölge için yayınlaması muhtemel anlık uyarı ve tahmin raporlarının takip edilmesi önem arz etmektedi


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.