Faruk Özlü’den Üstün Performans

Faruk Özlü’den Üstün Performans

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri ve seçim otobüsü ile mahalle turu attı. Düzce Fenerbahçeler Derneği iftarına da konuk olan Özlü, Kulübün Eski Başkanı Aziz Yıldırım ile aynı sofrada buluştu. 

31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde son düzlüğe girilirken, yoğun propaganda sürecinin de sonuna gelindi. Bu süreci ziyaret programları ve toplantılar ile yoğun şekilde sürdüren Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, projeleri ve açıklamalarıyla seçmene güven aşıladı.
Seçim sürecinde üstün bir performans sergileyen ve vatandaşlarla sürekli iç içe olan Başkan Özlü’ye, dünkü ziyaretlerinde daha önce farklı siyasi partilerden belediye başkan ve milletvekili adayı olan Ömer Küçük de eşlik etti.
Azmimilli Mahallesi Gazhane Caddesi ve çevresinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Özlü, dükkanlara tek tek girdi. Hem esnafları hem de vatandaşları selamlayarak hal hatır soran Özlü, ‘Benden bir isteğiniz var mı’ sorusunu yönelterek, talep ve istekleri de dinledi. Proje kitapçığını takdim eden Özlü, “31 Mart’ta bizi unutmayın” diyerek seçmenlerden destek istedi. 
Ardından seçim otobüsü ile mahalle turuna çıkan Başkan Özlü, Fevzi Çakmak ve Cumhuriyet mahallelerinde vatandaşları selamladı. Vatandaşlar da Özlü’ye el sallayarak karşılık verdi. Hayırlı ramazanlar dileyen Özlü, vatandaşlara pide ikram etti, çocuklara ise oyuncak dağıttı. 


FENERBAHÇE İFTARINDA AZİZ YILDIRIM İLE AYNI SOFRADA BULUŞTU
Başkan Faruk Özlü akşam ise Düzce Fenerbahçeliler Derneği’nin, üyelerine yönelik düzenlediği iftar davetine konuk oldu. Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım’ın da katıldığı iftar programında konuşan Özlü, “Düzce’ye hoş geldiniz. Biz Aziz Başkana olan sevgimizden dolayı, yeni yaptığımız stada çıkan yola Aziz Yıldırım Bulvarı adını verdik. O yolun sonu stada çıkıyor” dedi.
Aziz Yıldırım ise, “Sayın başkan devlet adamıdır. Ben de uzun yıllardır kendisini tanıyorum. İlk milletvekili adayı olacağı zaman kendisine destek ve yardımcı olmak için beraber olduk. Hepinizi seviyorum. Düzce’nin suyunu içen burayı terk edemez derlerdi. Ben Düzce’ye 1963 yılında geldim, çocukluğum burada geçti. Ortaokul ve liseyi burada okudum, sonra üniversiteye gittim. Annem-babam buradaydı. Yıllar oldu, yine ayrılamıyoruz, geliyoruz. Çünkü suyunu içtik. Hepinize de o sudan bol bol içmeyi tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı. 
Programına kafe ve acil servis ziyaretleri ile devam eden Özlü, vatandaşların ilgisi ve teveccühü ile karşılaştı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.