Emeklerinizin Farkındayız, Her Şeyi Görüyoruz

Emeklerinizin Farkındayız, Her Şeyi Görüyoruz

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, saha gezilerinde hız kesmiyor. İftar öncesi Azmimilli ile Kültür Mahallesi’nde esnafları ziyaret eden Başkan Özlü daha sonra seçim otobüsü ile Düzcelileri selamlarken iftar sonrası da kafelerde gençlerle bir araya geldi.

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, seçimlere günler kala vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Günün her dakikasında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özlü, talep ve önerileri dikkatle dinlerken seçim sonrası için hazırladığı projeleri de Düzcelilerle paylaşıyor. Azmimilli ve Kültür mahallelerinde esnaflarla sohbet eden Başkan Özlü, vatandaşlardan büyük ilgi görürken 31 Mart Yerel Seçimleri için destek sözü almayı da ihmal etmedi.

SEÇİM OTOBÜSÜ İLE MAHALLE GEZİLERİ DEVAM ETTİ
Seçime günler kala parti otobüsü ile mahalle ziyaretlerine devam eden Başkan Özlü,  burada kendisine eşlik eden AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile birlikte vatandaşlara hediyeler çocuklara da oyuncak dağıttı.

İFTAR SONRASINI GENÇLERE AYIRDI
İftardan sonra merkez ve Konuralp’teki kafelerde gençleri ziyaret eden Başkan Özlü ve Milletvekili Keşir, gençlerin sorunlarını can kulağı ile dinledi. Başkan Özlü, tüm beklentilerin karşılanacağı çözüm önerilerini ve yeni dönem projelerini sıraladı ve şunları söyledi: “Şu anda finansman kaynağını bulduğum, projesini hazırladığım işler var onlar uygulama safhasını yaptığımız zaman çok güzel olacak. Asar Deresi, Millet Bahçesi 2. Etap, Gençlik Merkezi Kiremitocağı mahallesinde. Hepsi bittiğinde çok güzel olacak.”

Vatandaşların ilgiyle karşıladığı ziyarette Başkan Özlü ile karşılaştığı için duyduğu memnuniyeti dile getiren bir vatandaş; “Asar Deresi Projesi olsun, diğer projeler olsun şehrin görüntüsü çok değişti. Sizin vizyonunuzla, yaptığınız işlerle gerçekten iftihar ediyoruz. Siz Düzce’nin medar-ı iftiharısınız. Emeklerinizi insanlar görüyor, takdir ediyor. Çalışıyorsunuz” diyerek Başkan Özlü’ye teşekkür etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.