Zincirli Kuyu Projesi'nde Gecikme

Zincirli Kuyu Projesi'nde Gecikme

Zincirli Kuyu Projesi'nde Gecikme

Düzce Belediyesi'nin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya göre, Zincirli Kuyu Çarşısı ve Kütüphanesi Projesi'nde yaşanan gecikmenin sebebi, mülk sahiplerinin sözleşme yükümlülüklerini yerine getirmemesi olarak belirtildi.

Toplam dört kat olarak planlanan projede, zemin ve birinci kat işyeri olarak mülk sahiplerine tahsis edilirken, ikinci ve üçüncü katlar belediyeye ait olacak şekilde halkın kullanımına sunulmak üzere kütüphane olarak tasarlanmıştı. Ancak belediyeden yapılan açıklamada, söz konusu kütüphane katlarının, hissedarlar tarafından sözleşme gereği bedelsiz şekilde tefriş edilip teslim edilmesi gerektiği vurgulandı.

Belediye, mülk sahiplerinin kütüphane maliyetlerini karşılamak istememesi nedeniyle projenin tamamlanamadığını belirtti. Açıklamada, “Bu bina; sahipleri kütüphane kısmını yapmak istemedikleri için bitirilememektedir. Gecikme için özür dileriz...” ifadelerine yer verildi.

Belediye yetkilileri, taraflar arasında önceden imzalanan sözleşmeye sadık kalınmamasının projenin aksamasına neden olduğunu dile getirirken, projenin tamamlanabilmesi için hissedarların yükümlülüklerini yerine getirmesi gerektiği çağrısında bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.