İYİ Parti Mansur Yavaş’ı ziyaret etti

İYİ Parti Mansur Yavaş’ı ziyaret etti

İYİ Parti  Mansur Yavaş’ı ziyaret etti

İYİ Parti Düzce Teşkilatları şehre yaptığı katkılar ve yatırımlar için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı  Mansur Yavaş’ı ziyaret ederek teşekkür etti.

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Adnan Beker ve Meclis Üyesi Kerem Erdem‘in de iştirak ettiği görüşmeyi değerlendiren, İl Başkanı Yunus Özay Er, “ Şehrimizin gelişimine katkıda bulunmak ve kente değer katma adına yaptığımız tüm çalışmalara büyük destek olan Mansur Başkanımıza teşekkür ettik. Düzce’nin özellikle kırsal bölgelerinin talepleri ve eksikleri ile alakalı da verdiğimiz bilgiler neticesinde kendisinin destek olmayı sürdüreceğini bize iletmesinden de büyük memnuniyet yaşadık“ dedi.
Akçakoca’da yer alan eski adı MTA Tesisi olan ABB’ne ait tesisin aktive edilmesi ve istihdam yaratılması ile alakalı da İlçe adına teşekkür eden İyi Parti Akçakoca İlçe Başkanı Alkan Lokum, “Sayın Başkan’ın hep desteğini gördük. Adeta bir dediğimizi iki etmedi. İlçemiz ile ve tesis ile alakalı da yeni taleplerimizi iletip destek göreceğimizi öğrenmiş olmanın mutluluğu ile ilçemize dönüyoruz” dedi.
Kadın Politikaları Başkanlığı adına Züleyha Demirtaş; Gençlik Kolları adına Mustafa Kaan Fırat’ın iştirak ettiği İYİ Parti Düzce heyeti özellikle köylerin alt yapı eksikliklerini alınacak olan destekle kısa zamanda gidermeye çalışacaklarını iletti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.