İlçemizde 100 yıllık çalışmalar planlıyoruz

Mehmet İbrahimoğlu Salı günleri yayınlanan Gündem programının bu haftaki konuğu Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin oldu. Şahin Kaynaşlı’da yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. 

 


Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Salı günleri Düzce TV ekranlarında yayınlanan Mehmet İbrahimoğlu ile Gündem programının konuğu oldu. Kaynaşlı’da yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Şahin, “ Kaynaşlımızda güzel işler yapıyoruz. İlçemiz genelinde eski olan herşeyi düzenlemeye başladık. Önceden sokak aralarında sorunlar vardı. Yenileme çalışmaları sonrasında ilçemizi güzelleştirdik.

Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nun bulunduğu iş merkezimizi sanki yeniden yapılmış gibi yeniledik. Sokak aralarında kaldırım taşlarında sorunlar vardı. Ekiplerimiz tek tek çalışma yaparak düzenlemesini yaptı.

İlçemizin araç filosunda yenileme çalışmaları yaptık. Çalışmalar sonrasında dozer, cenaze aracı, zabıta aracı, kamyon, hasta nakil aracı, damperli kamyon, greyder, kar küreme ve tanker gibi yeni araçları araç filomuza katarak garajımızı geliştirdik. İhtiyaç dahilinde her mahallemizde çeşitli çalışmalar için bu araçlarımız gerekiyordu ve bizlerde bu araçların alınması için çalışmalarımızı gerçekleştirdik.

Biz geleceğimiz için çalışıyoruz. İlçemizde 100 yıllık çalışmalar planlıyoruz. Kaynaşlımızda revizyon imar planı çalışmalarımıza başladık. Bunları tüm vatandaşlarımıza göstermek istedik ve askıya çıktık. Vatandaşlarımız geldi tek tek kontrol etti. Nerede sorun ve nerede sıkıntı var hepsini gördüler. Bu halkımız için çok iyi bir planlama çalışması oldu. Kaynaşlı 5-10 yıl sonra belki de bölgemizde en iyi şehir olacak. Şu anda bile bu konumdayız bu pozisyondayız” ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.12.2021
07:44

Nasıl yani, KAYNAŞLI'da Mars'ta koloni kurma ve Uzayın keşfi için çalışma mı yapılıyor?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,73
Kürşat Yılmaz


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.