Birol Şahin'in Tepki Çeken Paylaşımına Ece Şeçkin'den Cevap Geldi

Birol Şahin'in Tepki Çeken Paylaşımına Ece Şeçkin'den Cevap Geldi

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, TFF 3.Lig'de şampiyon olarak 22 yıl sonra 2. Lig'e çıkan Düzcespor'un şampiyonluk kutlamalarında Ece Seçkin'in sahne almasını eleştirdi. Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Düzce muhafazakar bir yerdir, bayan bir şarkıcı getirilmesi Düzce'ye yakışmadı" dedi.

Sosyal medya platformlarında gündem olan ve tepkilerin odak noktası olan Şahin'e Seçkin'den cevap geldi. Seçkin, "Sayın Şahin, bayan değil kadın! Bu ülkenin 81 ilini şarkılar söyleyerek gezdim, gezmeye de devam edeceğim" dedi.

Daha öncelerinde voleybol milli takımı ile ilgili yaptığı paylaşımla gündeme gelen ardından yine sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla pek çok kez tepkileri üzerine çeken Birol Şahin'in Düzce'nin imajını zedeleyen bu sözleri hem Düzce halkında hem ulusal alanda yoğun tepkilere yol açtı. 

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.05.2022
11:31

Gündem yaratmak ve bir kesime şirin gözükmek için devamlı yapılan bir eylem.kaynaşlı ile düzceyi karıştırdığı belli..burdan sana hiç bir şey çıkmaz.unutma o koltuk da her an çökebilir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,92
Murat


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.