Kurugöl ve Çamlıpınar gölleri incelendi

Kurugöl ve Çamlıpınar gölleri incelendi

Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdür Musa Kaya, Düzce Kurugöl ve Çamlıpınar göllerinde incelemelerde bulunarak, doğaya bakımları yapılan kerkenez kuşunu saldı.

  Düzce’nin turizm değerlerinden olan Kurugöl ve Çamlıpınar gölleri için, Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerince çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Doğa Koruma ve Milli Parklar 9. Bölge Müdürü Musa Kaya, Düzce’ye gelerek göllerde incelemelerde bulundu.

Kurugöl Tabiat parkında devam eden çalışmaları inceleyen Kaya, Daha sonra tabiat parkı olarak yapılması beklenen Çamlıpınar gölünde incelemelerde bulundu.

Bölge müdürü Kaya daha sonra vatandaşlar tarafından doğada yaralı olarak bulunan, bakım ve tedavileri tamamlanan Kerkenez kuşunu da doğal ortamına bıraktı.

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
25.08.2021
12:20

SAYIN MÜDÜR GELMİŞKEN BİRDE EFTENİ GÖLÜNE EL ATSAYDI İYİ OLURDU, GÖL MÜ SAZAKLIKMI BELLİ DEĞİL, EFTENİ GÖLÜNÜN ÇAMURU VE SAZAKLARININ TEMİZLENMESİ GEREKİYOR, BAZEN BALIK ÖLÜMLERİ YAŞANDIĞINI HEPİMİZ BİLİYORUZ,2011 YILINDA ZAMANIN KAYMAKAMI ÇOK UĞRAŞTI ANCAK DSİ VE GIDA TARIM MD. KARŞI ÇIKTILAR.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,21
DİĞERLERİNE NEDEN BAKMIYOR


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.