Yaşlılara Saygı Haftasında Örnek Buluşma

Yaşlılara Saygı Haftasında Örnek Buluşma

Yaşlılara Saygı Haftasında Örnek Buluşma

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Evde Bakım Hizmeti götürdüğü yaşlıları Mutfak Sanatları Merkezi’ndeki iftar davetinde ağırladı.

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla örnek bir organizasyon düzenledi. Müdürlüğün organizasyonu ile Evde Bakım Hizmeti götürülen yaşlıların katıldığı iftar programı Mutfak Sanatları Merkezi’nde düzenlendi. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman’ın ev sahipliği yaptığı davete katılan koca çınarların mutlulukları gözlerinden okundu.

İftar daveti hakkında düşüncelerini paylaşan davetliler, organizasyonda emeği olanlara teşekkür ederek “bize her zaman yardımcı oluyorsunuz. Siz dört dörtlüksünüz, bu ortamı hazırlayanlar dört dörtlük. Belediye başkanına yaşlılar adına teşekkür ederim. Faruk Özlü’ye Allah uzun ömürler versin, gülen yüzünü soldurmasın. O bize kalbini açtı kapıları açtı, Allah ona cennet kapılarını açsın. Allah razı olsun” şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.03.2024
15:27

Bu tür etkinlikler halka açık yerlerde olursa daha yararlı olur. Sadece evde bakım veya huzur evlerinde olanlar değil tüm yaşlılarımızın katılabileceği ve açık bir alanda yapılmalı ve ayrıca özellikle gençler de davet edilmelidir. Çıkın sokaklarda parklarda vs. çekimler yapın yaşlılara büyüklerine nasıl davranıyor zamanımızın gençliği. Mübarek Ramazan ayındayız ve ramazan ayına dün yaşadığım bir örnek vereyim, caminin önünde ikindi namazı vaktini bekleyen büyüklerimizin yakınlarına gelen bir kaç genç hem sohbet ediyor hem sigara içiyor, hem ekmek arası birşeyler yiyorlar, yaşlı büyüklerimizden biri dayanamadı ve gençlere, döndü, çocuklar biz oruçluyuz, kapalı bir yerde yeseniz de başkalarının hem orucunu zedelemeseniz hem sizde mesul Olmasanız iyi olmaz mı dedi, Şahsen kendi kendime tiplerini beğenmemiştim, şimdi ters bir şeyler demeseler diye düşünmeye kalmadı içlerinden ikisi birden dede sende gözünü kapa, vs. gerisini yazmaya bile gerek yok, gençliğimiz gitti gitti, şimdi bildiğimiz yaşlı olanlar artık son nesil yeni gelenler de saygı, sevgi, ahlak, örf ve adet vs. aramayı bırakın İnsanlık bitti bitiyor, Allah sonumuzu hayırlı etsin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,06
Allah sonumuzu hayırlı eylesin


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.