Düzce’de 175. Yıl Etkinliği Düzenlendi.

Düzce’de 175. Yıl Etkinliği Düzenlendi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 175. Kuruluş Yıldönümü etkinliği kapsamında Düzce Tapu il Müdürlüğü ve Düzce Kadastro il Müdürlüklerinin ortaklaşa düzenledikleri Kuruluş Yıl Dönümü kutlama programı tertiplenmiş olup, 27/05/2022 tarih Cuma günü saat 10:00’da Atatürk anıtına ziyarette bulundular. Törende Düzce Belediyesi Bando Takımı eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak akabinde çeşitli marşlar icra edilmiştir. Törende Düzce Tapu ve Kadastro Müdürlüğü çalışanlarına protokol üyeleri de katılım sağladı.

Tapu ve Kadastro Müdürlüklerince oluşturulan temsil heyetince saat 11:30’da Düzce Valisi Sayın Cevdet ATAY ve Vali Yardımcısı Sayın Yakup TATOĞLU makamlarında ziyaret edilerek kuruluş yıl dönümü anısına çiçek takdimi gerçekleşmiştir. Sayın Valimize Kurumumuzun 175 yıllık köklü tarihi, devam eden projeleri ve güncel çalışmaları hakkında bilgi verilmiş olup, Kendileri de kurum ziyaretimiz neticesinde duyduğu memnuniyetlerini dile getirmişlerdir.

Günün anlam ve önemine binaen saat 19:00 da Düzce Vali Yardımcısı Sayın Süleyman Hürrem AKSOY, Düzce Milletvekili Ümit YILMAZ, Düzce Belediye Başkan Yardımcıları Hasan GÜNDEN, Okan KALTU, İl Protokol Üyeleri ve tüm İlçelerde Tapu Müdürlükleri ile Kadastro Birimleri çalışanlarının geniş katılım sağladığı Tanıtım Yemeği organize edilmiştir. Program Düzce Tapu Müdürü Gülsen SAĞLAM ve Kadastro Müdürü Cihad Bilgehan YALÇIN’ın günün anlam ve önemine binaen konuşmaları ile başlamıştır. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 175 yıldır süren bir  kurum kültürünün olduğunu vurgulayan Düzce Kadastro Müdürü Cihad Bilgehan YALÇIN,”Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Osmanlı imparatorluğu ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinde kurumsal devamlılığını sağlayabilen bir Resmi Kurumdur. Bilimsel gelişmelere ayak uydurarak en iyi hizmeti vermeye çalışan ve gelişmeye devam eden bir yapıda milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz” ifadelerinde bulundu. Yemek programı; Düzce Belediyesi Mehter Takımı gösterisi, Yöresel Sanatçıların müzik dinletisi ve 175. Yıl dönümü anısına pasta kesimi ile devam edip katılımcılara teşekkürler sunularak tamamlanmıştır.

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.