Birbirinden Lezzetli Tarifler MSM'de

Birbirinden Lezzetli Tarifler MSM'de

Birbirinden Lezzetli Tarifler MSM'de

Mutfak Sanatları Merkezi Akademi bölümü, Workshop programları ile Yöresel tariflerin yanında Dünya mutfağının birbirinden lezzetli yemeklerini şef adayları ile buluşturuyor. Bu hafta sonu iki ayrı workshop programında katılımcılar Fransız Tatlıları ve Butik Çikolata yapımının püf noktalarını öğrendi.

Geçtiğimiz yıl hizmete açılan ve kısa sürede Düzcelilerin ve çevre illerden gelenlerin vazgeçilmez mekânlarından biri haline gelen Mutfak Sanatları Merkezi'nde hafta sonları workshop eğitimleri devam ediyor. Hem kendi mutfağının hem de seçkin turizm işletmelerinin şefi olmak isteyenlerin adresi olan MSM Akademi tarafından düzenlenen Workshop programları ile şef adayları her hafta farklı tatların yapımını öğreniyor.

 

BUTİK ÇİKOLATA VE FRANSIZ TATLILARINA YOĞUN İLGİ
Hafta sonu iki gün süren Workshop programının ilk gününde Şef Şeyda Karadağ tarafından katılımcılara Fransız Tatlılarının vazgeçilmezlerinden olan Fraisier Çilekli Pasta, Macaron ve Cream Puff yapımı şef adaylarına öğretildi.


İkinci gün Workshop programında Şef Şeyda Karadağ tarafından Butik Çikolata yapımının püf noktaları öğretildi. Truffle, Ferrero Rocher, Beyoğlu çikolatasının yapımını öğrenen katılımcılar hem keyifli bir gün geçirdi, hem de farklı lezzetlerin yapım aşamalarını deneyimledi.

PROGRAMLARIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
Eğitimler hakkında bilgi veren MSM Akademi Sorumlusu Neslihan Ay, eğitimlerin çok keyifli ve verimli geçtiğini söyleyerek; "Kısa bir süre önce Workshop Programlarına başladığımız MSM Akademi'de eğitimlerimiz çok verimli ve keyifli geçiyor. Buraya bir çok meslek grubundan şef adayımız gelip
eğitimlerimize katılabiliyor. Hobi olarak gelen de var, şef olmak için gelen de. Yakın zamanda sertifikalı ve daha uzun süreli programlar düzenleyeceğiz. Her hafta sonu düzenlediğimiz workshop programlarımız önümüzdeki haftalarda da devam edecek. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler 0533 051 15 26 numaralı
iletişim hattından programlarımız ve kayıt süreçleri ile ilgili detaylı bilgi alabilirler" şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.