Caboğlu’ndan sert çıkış; “Aynı ittifakın üyeleriyiz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, partinin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptığı basın açıklamasında yaşanan sel afetine değindi. Caboğlu, bu konuda hem tepki gösterdi, hem de yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Yaşanan sel afetinin ardından bir açıklamada selin yaşandığı iki belediye başkanının da parti üyesi olduğu MHP’den geldi. MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaşanan afetle ilgili açıklamalarda bulundu.

Hadisenin yaşandığı günün sabah 5.30’unda arabayla Esmahanım Köyü’ne hareket ettiğini belirten Caboğlu, “Daha afetin ilk gününden çalışmalarımıza başladık. Sabahın erken saatlerinde tek başıma aracımla Esmahanım Köyü’ne doğru yola çıktım. Köye yaklaştığımda yolların sel sularıyla kapandığını gördüm ve geri dönmek zorunda kaldım. Akçakoca’ya gittiğim saatlerde ise selle ilgili her hangi bir tahrip olmamıştı. O gün gerekli kişilerin gayretli çalışmalarıyla daha çok hasar oluşmasına engel olundu. Tabi ki kayıplarımız oldu, Akçakoca ve Cumayeri’nde ciddi hasarlar oluştu. Ama hiçbir zaman çalışmalarımızdan vazgeçmedik.” dedi.

Düzce’nin afet bölgesi olarak açıklanması konusuna da değinen Caboğlu, “Düzce, afet bölgesi olarak açıklandı fakat daha sonra kısmı olarak değiştirildi. Sonuçta bu karar aceleyle verilmek zorunda kaldı. Sadece afetten etkilenen bölgeleri kapsadı. Zaten böyle olması gerekiyordu. Ona bakarsanız daha önce olan sel olaylarında böyle bir karar alınmamıştı. Bu duruma iyi gözle bakmak gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Caboğlu, Düzce için aynı ittifakta yer alan milletvekillerinin ortak hareket etmesi gerektiğine de değinerek serzenişte bulundu. Caboğlu, “Bugün milletvekilimiz Ümit Yılmaz mecliste konuşuyor diye diğer milletvekillerinden şov yapıyor tepkisi geliyor. Bu konuda milletvekillerimizin birlikte hareket etmesi gerekiyor. Çünkü aynı ittifakın üyeleriyiz. Bu çekememe neden? Sonuçta Düzce’nin sorunları için hareket ediyor.” ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.07.2019
13:22

İsim yazıp kapışınca mı siyasetci olunuyor . demokratik bir ülkede yaşıyoruz saygısızlık edepsizlik etmeden herkez fikir beyan edilebilir

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,37
Ülkücü
25.07.2019
22:19

Yorum yapan zat / sen önce Adam gibi adını ve soy adını yaz Ondan sonra yorum yap terbiyesizlik yapma biz biliyoruz kimin şov yaptığını sen işine bak koçum siyaset her kesin harcı değil.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,56
Yaşar Taşhan
25.07.2019
18:11

İttifaka her fırsatta saldıran sizsiniz. Daha gelmemiş paranın hesabını soracaz diye çemkirdiniz. Böyle bir günde bile reklam peşinde o şovmen

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,37
Çapsız cab


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.