MHP Düzce Teşkilatı Genişletilmiş İstişare Toplantısında bir araya geldi

MHP Düzce İl Teşkilatı genişletilmiş il divan toplantısı Kültür Merkezi’nde yapıldı. MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu 24 Haziran 2018 yılında yapılan seçimlerden bu yana neler yaptıkları hakkında bilgiler verdiler.

MHP Düzce İl Teşkilatı genişletilmiş il divan toplantısı yapıldı. Toplantıya MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, İl Başkanı İlhami Caboğlu, İlçe Başkanı Ömer Albayrak, ilçe belediye başkanları, parti yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı İlhami Caboğlu, her 3 ayda bir istişare toplantısı yapacaklarını belirterek “İstişare toplantısını yapıyoruz. Düzce’de öncelikle milletvekili arkasından 5 belediye başkanı ve il genel meclisinde birinci parti olarak MHP olunca bu tip istişare toplantıları yapmak zorunlu hale geliyor. Biz göreve geldiğimizde teşkilata söz verdik. Dedik ki sık sık istişare toplantıları yapacağız. Çok erken gelen 24 Haziran seçimleri, 31 Mart seçimleri ve itiraz edilen 23 Haziran İstanbul seçimleri sonrasında bir piknik yapmayı düşündük ancak sel felaketinin ardından geniş bir istişare yapmayı düşündük. Bu teşkilatlarla 3 ayda bir istişare toplantıları yapacağız. Biz sizleri özledik, siz de yapmış olduğumuz çalışmaları takip etmişsinizdir ama MHP olarak il istişare hesap verme günümüz biz size hesap vereceğiz. Sizinle istişare edip bu yanlışları en azami seviyeye düşürmek için bir araya geldik” dedi.

 

12 Eylül’ü andı

Daha sonra konuşan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, 12 Eylül 1980 askeri darbesinde hayatını kaybeden ülkücü şehitleri andı. Yılmaz, “Bugün 12 Eylül darbesinin yıl dönümü bu darbede tek suçu vatanını ve milletini sevmek olan ülkesini bölmek isteyen hain kızıl işbirlikçilerle mücadele eden dini yaşamaya engel olamaya çalışanlara göğsünü siper eden 12 il 44 ilçe 3 bin 852 ülküdaşımızın mirasını kalbimizde taşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yılmaz konuşmasının ardından TBMM’de Düzce ve ülke geneliyle ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Toplantının 2. kısmında ise parti için durum değerlendirilmesi ve partililerin soru ve önerilerinin konuşuldu. 2. Kısım basına kapalı olarak gerçekleşti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.