Düzce'nin sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi için yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
AK Parti Düzce Milletvekillerimiz Ayşe Keşir ve Ercan Öztürk'ün sağlık alanındaki girişimleri ve destekleriyle, Düzce'nin sağlık altyapısına yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, doktor ihtiyacını karşılamak amacıyla da önemli atılımlar gerçekleştiriliyor.
Sağlık Bakanlığımızın 122. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası çerçevesinde Düzce'ye 18 yeni hekim ataması gerçekleştirilecek. Ataması yapılacak hekimlerden 13’ü uzman doktor, 5’i ise pratisyen doktor olacak.
5 HASTANEYE DOKTOR GELİYOR
Yeni atamalarla birlikte, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Düzce Akçakoca Devlet Hastanesi, Düzce Çilimli İlçe Devlet Hastanesi, Düzce Gümüşova İlçe Devlet Hastanesi, Düzce Kaynaşlı İlçe Devlet Hastanesi ve Düzce İl Sağlık Müdürlüğü gibi sağlık birimlerinde çeşitli branşlarda doktorlar görev yapacak.
Acil tıp, göz hastalıkları, iç hastalıkları, nöroloji, ruh sağlığı ve hastalıkları, çocuk sağlığı, geriatri, göğüs hastalıkları, jinekolojik onkoloji cerrahisi, tıbbi patoloji branşlarında ve halk sağlığı alanında uzman doktorler görevlendirilecek
Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'na 18 doktor kadrosu için ve Düzce’ye gösterdiği ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.