Pınar Yiğit:"Kadınların ve gençlerin temsil edilmesi için aday oldum"

"Kadınların ve gençlerin temsil edilmesi için aday oldum

AK Parti'den Düzce Milletvekili Aday adayı olan Pınar Yiğit, Düzce TV ekranlarına katılım sağlayarak, Düzce'de neden milletvekili aday adayı olduğunu paylaştı. Yiğit, kadınların ve gençlerin Düzce'de söz sahibi olabilmesi için aday olduğunu dile getirdi. 
Mehmet İbrahimoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Gündem programının konuğu AK Parti Düzce Milletvekili Aday adayı Pınar Yiğit oldu. Milletvekili aday adaylığı sürecinden, Düzce'de ki yaşantısına kadar detaylı açıklamalarda bulunurken, TEİn yazılım şirketinin gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Yiğit şöyle devam etti: "  Düzce'de doğdum, Düzce ve teknoloji aşığıyım. İlk, orta, Lise ve Üniversite hayatımı Düzce'de tamamladım. Düzce'ye gelen öğrencilerin bakış açısından, yerli öğrencilerin tüm fikir ve taleplerine hakimim. Gençlerin neler istediğini bir genç olarak biliyorum.  2020 Yılında Tein Yazılımda İnsan Kaynakları Uzmanı olarak kariyerime başladım. Daha sonrasında Teknik İnsan Kaynakları Takım Lideri, Müdürdük ve şuanda İnsan Kaynakları Direktörü ve Yönetim Kurulu üyesi olarak devam ediyorum. Düzce'de bir çok genç arkadaşlarımızı teknoloji ile buluşturduk. Katma değerli teknolojik projelerimizle Düzceli gençlerin yaşam refahı arttırmayı amaçladım. Çok farklı inovatif yaklaşımlarımızla Düzceli gençleri uluslararası standtarları yakalaması için yetiştirdim. 

"Kadınların ve gençlerin temsil edilmesi için aday oldum" 
Kadınların ve gençlerin Türkiye büyük millet meclisinde temsil etmesini istemekteyim. Bu sebeple kadın ve genç yapamaz algısını yıkmak istiyorum. Kadınların daha fazla mecliste söz sahibi olmasını istiyorum. Çünkü kadınları ve gençleri Bu noktada bir kadın olarak ve bir genç olarak düzce halkını tbmm’de en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Düzce’deki sorunların en temel kaynağının maddi sebepler olduğuna inanıyorum. Çünkü yakın zamanda yaşadığımız deprem felaketinin bize çok iyi gösterdiğine inanıyorum. İnsanların çektiği sıkıntıların temel kaynağı fakirliktir ve biz Düzceliler olarak gelir kaynağımızı arttıramadığımız takdirde çürük binalarda oturmak öğrenciler olarak sürekli gelir gider hesabı yapmak zorunda olmaktan kaliteli yaşamın tadına varamadığına inanıyorum. Bu gelir refahını arttırabilmek ve yaşadığımız yerden keyif alabilmek için teknolojiyle gelir düzeyimizi arttırabileceğimize inanıyorum. Bundan ötürü insanlarımız ölüyor gençlerimizin umutları tükeniyor. Umutları yeşertmek için ve Düzce halkını en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri ile Düzce’ye teknolojiyi en iyi şekilde sağlayarak getirebileceğime inanıyorum.  Bunun en iyi örneklerini Sayın Selçuk Bayraktar zamanında ispatlamıştır.
  
"Gençleri hep destekledim" 
İnovatif projelerimle Düzceli gençlere iş imkanı sundum. Öncelikle gençleri analiz ederek karakterlerine ve yeteneklerine göre iş tanımları düzenleyerek eğitimlerini planladım. Ve onların yeteneklerinin yakinen takip ederek gelişimlerini destekledim. Bu süreçte Dünyadaki gençlerin en çok nelerden mutlu olduğu ve oldukları takdirde ne gibi katkılar sağladığını araştırdım. Düzce'de ki sorunlara teknolojik çözümleri sağlamak için ar-ge faaliyetleri yürüttüm. Çalıştığımız gençlerle ailelerinden daha yakın olarak bzen arkadaşları bazen ablaları bazen de yol arkadaşları olacak şekilde birlikte bu yolu yürüdük. Sanal gerçeklik yabancı dil eğitimi projesi, Eğer milletvekilliği adaylığına seçilirsem Milli eğitim Bakanlığı ile birlikte iş birliği yürüterek gençlerin dil eğitiminden ücretsiz bir şekilde yararlandıracağıma söz veriyorum.  Üniversite öğrencileri ve meslek öğrencilerini teknoloji sektörüne kazandırmak için üniversite rektörleri ile anlaşmalar yaptık ve öğrencileri teknoloji sektörüne kazandırdık. 
  
"Yapacağımız projeler çok" 
Düzce'de yapmayı düşündüğüm projeler arasında Güvenli Ticaret platformu, Eknomik ulaşım projesi, Dijital veri platformları ile veri ve analizlerini toplam merkezleri kurulacak. Burada ki amaç hangi saatlerde hangi araçlar ile en verimli ulaşım saptanacak. Hangi saatlerde yoğunluk var hangi saatlerde yoğunluk yok bunları tespit edilecek. Burada daha ucuz bir ulaşım sağlayacağız. Düzcede ki trafik sorununu teknolojik ve ucuz şekilde kaldırmayı hedeflemekteyiz. Verimli Tarım Projesi ile Tarımda ki verimliliği teknolojik araçlar ile ölçerek en uygun ve doğru şekilde vatandaşlarımıza sağlamayı hedeflemekteyiz. İthal etmemiz ihraç edemememiz en büyük sorunumuz. Düzce'de ki Turistik ulaşımı kolaylaştırmayı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.